nastávající kostkaři

Založil tomik13, 03.01.2008, 17:04:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomik13

chtěl bych se zeptat jestli mají kostkaři budoucnost s dnešníma děckama
;)

yaqwsx

Pokud jde o technicky založené děti, tak určitě;Neznám nějakou lepší technickou stavebnici, než je LEGO Technic.... >:D
U "běžných" kostek bude asi mnoho nadšenců ve věku mezi 6-10 lety, ale jen malinko se z nich stane AFOLy

EDIT:Opravil jsem si malý překlep...

stomcova

Citace od: tomik13 kdy 03.01.2008, 17:04:26
;)

No jéžiš, určitě mají budoucnost. Mluvím sama za sebe. Mám tři syny, je jim 10. Zkoušeli jsme Merukra, ten dva vůbec, ale vůbec neuzaujal. Pak dostali v 6 letech pod stromeček Lego Creatora, a od té doby legujem a legujem. Nasměrovala jsem je ke Star Wars (to abych si taky přihřála polívčičku) a už jsme u něj zůstali. Sháníme Star Wars informace, knihy, komiksy. K Legu okukujeme internet, kolem stavění, stavebním technikám. prostě  LEGO paráda.
Batman, forever...

Royde

U nás na sídlišti v Ústí n.L. mají ve škole kroužek LEGO stavitelů. Bohužel nevím, o co přesně jde, ale až půjde kluk v září do školy, třeba se dozvím  ;).

tomik13

jak vidím tak máme určitě budoucnost :)

5o

Citace od: tomik13 kdy 03.01.2008, 17:04:26
;)
Ja som tento príspevok po otvorení pochopil dvojzmyselne: 1. Názov diskusie ,,nastávající kostkaři´´ to by mohli byť naše deti. ( preklad nastávajúci je budúceho času )
2. Text v diskusii: Súčastný ,,kostkaři´´ vo vzťahu s ostatnými deťmi, ktoré vedia viac o PC, Spidermanovi a ostatných akčných hrdinoch ako o Legu.

A teraz ako to chodí u nás v škôlke: Kruhový stolík s lavicami, v strede diera na kocky a každý prísediaci má svoju podložku. Takže už tu si detičky skladajú a ak ich to baví, je to už len na nás rodičoch s čím sa budú hrať doma.
Preto lebo Lego...

tomik13

myslel jsem první možnost