Problem s predajcom na Ebayi

Založil gejzimirko, 18.12.2007, 18:36:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

gejzimirko

Ahoj,

mam taky drobny problem s predajcom na e-bayi. Pred siestimi dnami som vyhral aukciu, predajca mal uvedene ze posiela "worlwide", i ked cena tam nebola explicitne uvedena. Cena shippingu bola ale uvedena dalej v popise aukcie, nie som si vsak isty ci to zahrna iba shipping alebo aj handling. Preto som poslal predajcovi spravu "request total cost", na ktoru mi neodpovedal, a ani na dve dalsie, v ktorom som sa ho pytal na to iste.

Problem je, ze ma uvedene, ze ocakava platbu do siedmych dni od skoncenia aukcie, a velmi nerad by som dostal negativny feedback - na druhu stranu by som mu nerad "iba tak" poslal peniaze, aj ked sa nejedna o nijak zavratnu sumu. Mam mu to zaplatit, (s tym shipping costom uvedenym v popise aukcie) alebo mam radsej cakat, ze co sa stane, a ci odpovie, alebo co.
"Every culture has its distinctive and normal system of government. Yours is democracy, moderated by corruption. Ours is totalitarianism, moderated by assassination."

otaznik

Já bych se pokusil ho ještě jednou dvakrát kontaktovat. V podobných případech jde většinou o to, že se dotyčný nedostal k netu apod.

Frco

ak to neni vela tak by som to hned zaplatil, podla mna je to lepsie.