Minifigy k 30. výročí jejich vzniku

Založil otaznik, 18.09.2008, 10:16:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

otaznik

Kodaň 18. září (ČTK) - Už má vlastní parfém, je po něm pojmenovaná kolekce oblečení a teď se David Beckham dočkal i figurky ve slavné stavebnici Lego. Dánská společnost postavičku anglického fotbalisty nechala vyrobit při příležitosti 30. narozenin těchto figurek.
postavička záložníka Los Angeles Galaxy bude holohlavá, na obličeji bude mít nakreslené strniště a na sobě dres anglické reprezentace s číslem sedm, které Beckham proslavil.
Ve speciální kolekci figurek, které podle listu Daily Mail nepůjdou do prodeje, bude také manželka třiatřicetiletého fotbalisty a zpěvačka dívčí skupiny Spice Girls Victorie.
Dalšími celebritami mezi postavičkami policistů, dělníků, rytířů, kterých firma Lego od roku 1978 vyrobila zhruba čtyři miliardy, bude mimo jiné herecký pár Brad Pitt s Angelinou Jolieovou či zpěvačky Madonna a Amy Winehouseová a zpěvák Cliff Richard.

Rado79

Ondra

Jose

Mičánek bude mít asi radost, že má šanci sehnat něco extra... Ale mno ehm..hm nic moc...

MwK

(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Šejmus

Ta fotka je jenom návrh... takže se musíme modlit aby to nevyrobili. Nevím jestli bych pak vzal do ruky minifiga ze stejné výrobní linky.
Fool of a Took!

Dejv

5o

V každom prípade zaujímavý nápad, no po zhliadnutí obrázkov ma napadá iba jedno slovo - komercia.
Preto lebo Lego...

Mičánek

Citace od: Jose kdy 18.09.2008, 19:07:34
Mičánek bude mít asi radost, že má šanci sehnat něco extra... Ale mno ehm..hm nic moc...

Toto je počítačem vytvořený model, který nebude to co je na obrázku. Mě to spíše připadá jako novinářský výmysl. Někdo viděl tyto obrázky a tak si myslí že se to bude vyrábět. Kdyby se to ale vyrobilo, tak by to bylo jen na zlost, protože by se to nedalo koupit a to by mě štvalo, protože bych potom neměl všechny postavičky ve sbírce. Tak doufám, že se od toho ustoupí a nebudou mi komplikovat život (nemít ve sbírce všechny postavičky je strašná představa). 

Holkamodrooká

http://tn.nova.cz/red/celebrity/nove-figurky-lega-madonna-nebo-amy-winehouse.html

Kdyby takhle figurky opravdu vypadaly, slušná práce, ale určitě bych se po nich nepídila. Celebrity tohoto typu mě nezajímají, větší vztah mám k minifigům ze City  ;D .
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

otaznik

Citace od: Mičánek kdy 19.09.2008, 00:05:01
Mně to spíše připadá jako novinářský výmysl.

Tak novinářský výmysl to určitě není. Je jen otázkou jak dostupné ty minifigy budou.

Imperial Unicorn

Mě to nepříjde jako tak špatný nápad ale nechápu proč vyrábět něco co se nebude prodávat ? Nová neprodejná kolekce postaviček ? To nemá logiku. Kdyby se daly sehnat tak bych si je koupil hned, jsou tam nové zajímavé dílky a prsatá  polonahá torza se hodí vždycky :)

Zoufalec

Citace od: Imperial Unicorn kdy 19.09.2008, 12:05:03
Mě to nepříjde jako tak špatný nápad

Máš recht...od teď se nebudou světové osobnosti tisknout na známkách, ale rovnou se jim udělá minifig ;D A propos...když Madonna, proč ne Michael Jackson ;D Na druhou stranu, kdyby TLC udělali minifigy Kiss, Metallica nebo Iron Maiden, udělal bych vše proto abych je měl!

Jindroush

Citace od: Zoufalec kdy 19.09.2008, 12:17:08
A propos...když Madonna, proč ne Michael Jackson ;D

Protože LEGO je z trvanlivých materiálů a nerozpadá se.  >:D
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

***Banana.com

Citace od: Jindroush kdy 19.09.2008, 13:52:17

Však Jacksona už udělali, byť pod pseudonymem  ;D

Holkamodrooká

Citace od: banana.com kdy 19.09.2008, 14:03:35
Však Jacksona už udělali, byť pod pseudonymem  ;D

Takhle vypadal Michael před deseti lety. Teď je to, obávám se, horší  ;D .
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

betakaroten

Citace od: Jindroush kdy 19.09.2008, 13:52:17

A co takhle hlava minifiga složená z víc dílů? ;)

Dejv

Myslím, že v letošních castle setech je dost kandidátů na Jacksona... >:D