(Vlastní) u každé výstrahy je i nástraha

Založil tomasus, 14.09.2007, 23:14:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomasus

Úvod.

Tak, počáteční tréma ( za chyby proto  neručím) z tohohle vesměs dospělého fóra, chodím sem dost dlouho ale neměl sem co napsat, registrovat se mi taky nechtělo :)

Takhle nějak bych nazval svůj první výtvor, má to dvě pointy - za1. když je někde cedulka "nesahat, nenahýbat se přes zábradlí, nekrmit.." má to vždy rozumný důvod. a za2. že i "chcípák" jako kytka s chybějícím 3. květem může být vzácnost se zabezpečením rovnající se Mona Lise...

Vysvětlení /příběh/ scénky : na výstavě rostlin je velmi vzácná květina "Legovka dvoukvětá", jediný exemplář na světě. Tudíž má tomu odpovídající ochranu. Na výstavě byl i botanik Lojza Kostička který byl sice uplný abstinent ale v zájmu vědy musel ochutnat Legovici, zachutnala mu a tak si trochu připil :)  Jak už bylo řečeno, Lojzík je vášnivým botanikem, za střízliva by žádný zákaz neporušil ale Legovka dvoukvětá se na něj smála a říkala mu ať příjde blíž, ať si přičichne.. Kdo by neposlechl chráněnou kytku že ? a tak se Lojza opatrně sehnul a.. vzum, detektor pohybu ho zaznamenal, laser na něj zamířil a jaksi mu setnul hlavu  ;)

Omlouvám se za ty dětinské názvy -Legovka, Kostička, Legovice... ale nic jiného mě nenapadlo :)

V životě mi chybí jen jedna věc - IGNORE LIST !
SW sety/figy  3/7 :) (doufám že na to neni licence)

Šejmus

Ty názvy jsou na tom nejlepší, mohlo by se to ujmout ;D, jinak je to celkem pěkné , jenom možná trochu přeplácané. Ještě chválím za kvalitní fotky (ještě víc když je to tvůj první příspěvek)
Fool of a Took!

zakm

Veľmi pekné a ešte to aj že to je tvoj prvý výtvor, aj ten príbeh sa ti vydaril . Len tak dalej  ;D.
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...