(vlastní) Modré mobilní družicové centrum

Založil Togaran, 28.01.2008, 15:02:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Togaran

Představuji Vám svůj nejnovější model. Zvolil jsem pro mě nezvyklou barevnou kombinaci a tady jsou první obrázky hrubé stavby. Model je ze tří částí: Kabina, vozík a satelit. Myslím, že smysl stavby je jasný - v kabině jsou dva řidiči a zbytek je ovládající centrum družice. Ta je umístěna na vozíku (nebo ve vesmíru 8) )
Ještě mnoho části zaslouží dostavbu (hlavně nárazník), možná přestavbu. Pokud se bude model líbit, poputuje na výstavu. Navrhujte prosím vylepšení o stošest  :)
Díky za názory.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Skyder

Vyzera celkom dobre, kludne by som ho na vystavu pustil.   >:D ;)

PS: ineho figa nemas? myslim ze zo SPACEu su aj modri...
Skyder

Togaran

Citace od: Skyder kdy 28.01.2008, 15:11:09
Vyzera celkom dobre, kludne by som ho na vystavu pustil.   >:D ;)

PS: ineho figa nemas? myslim ze zo SPACEu su aj modri...
vidíš :-D fig je provizorní (sedí tam už od chvíle kdy jsem tam poprvé zkušebně umístil podlahu řidiče, tak sem ho tam dal, abych věděl jestli půjde sklo zavřít)
Musím nějakou posádku vymyslet.
Pokud by někdo měl více modrých a žlutých classic space figů, které by byl ochotnej pujčit na výstavu, prosím ozvěte se, myslím že by se tam docela hodily.

Skyder

JJ hodily a este by mohli aj nejaky okolo pobehovat. No dobre ked nejakeho zozenies tak ho tam vsad. A nerozmyslal si o tom ze by v kabine sedeli 2?-jeden ako vodic a sekundarny vyskumnik a druhy ako primarny vyskumnik... Co ty na to?
:-*
Skyder

Togaran

No v kabině jich bude určitě hodně :) počítal jsem minmálně se 4-člennou posídkou (2 řidiči + tým na ovládání satelitu)

Aki

Citace od: Togaran kdy 28.01.2008, 15:16:54
Pokud by někdo měl více modrých a žlutých classic space figů, které by byl ochotnej pujčit na výstavu, prosím ozvěte se, myslím že by se tam docela hodily.
Mé tři astro posádky se dobrovolně hlásí. Pokud máš pro tuto misi o nějakou zájem, otevři spojovací kanál.  ;)

Edit: Nevybrané partičky vymazány.

Robbed

Chtělo by to dodělat ten nárazník. A ty holé plochy (střecha, boky) by to chtělo buď oplácat tiles, nebo aspoň přidat pár udělátek, aby tam ty study tak netrčely. Kokpit je povedený, ale určitě by jsi měl nějak víc zvýraznit sedadla. Klidně třeba i posunout o kousek dozadu, místa je tam dost :)
Rád bych se koukl na další fotky...

Plánuješ udělat vitrínu celou v jednotném stylu, nebo tam bude víc druhů vozidel ?

Togaran

Aki: Díky za dobrovolníky, kdyžtak vem ten žlutý oddíl na výstavu, uvidíme jak to bude vypadat, já už sem nějakou posádku postavil.

Robbed: Nárazník dodělám, jen musím ještě vymyslet jak. na střechu už moc plácat nechci, ale ty boky by to chtělo, ale spíš hadice a reflektory. Zkusím vymyslet sedadla, to je dobrý nápad :)
Fotky dodám, až se stavba zase trochu pohne.

otaznik

Citace od: Robbed kdy 29.01.2008, 18:15:28
A ty holé plochy (střecha, boky) by to chtělo buď oplácat tiles, nebo aspoň přidat pár udělátek, aby tam ty study tak netrčely.

IMHO study nevadí, vy-tile-ované plochy a podobná moderna (myšleno technika stavění) není určitě nutností - viz Classic Space.  ;)

Togaran

Tak stavba pokročila :) a přidávám obrázky.
Dostavil jsem nárazník (z testovaných variant mi tahle přišla nejzajímavější). Motory na vozíku, a detaily na střeše a bocích. Není to nic moc, ale když jsem to zkoušel vít zastavit, tak to pusobilo divně. Souhlasím s Otazníkem - Classic Space taky nebyl "za-tile-ovaný"  8)

Taky jsem postavil posádku - řekněte sami.