(Vlastní) Doctor Who

Založil J_BOB, 04.09.2007, 19:47:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

J_BOB

Tak toto som si dnes postavil :) Nieje to žiaden masterpiece ale celkom sa mi to lubi :D To prvé je TARDIS (vesmirna lod a stroj času :D ) S 10. doktorom :)

A to druhé je úplne krutá vychytávka z tohto seriálu, sonický šroubovák :D ktorý dokáže asi všetko (niči sklo, otvára veci, opravuje drôtenný plot, ovláda veci na dialku, stopuje signály a pod proste vec na všetko :) )
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

MwK

Hmm,je to celkom zvladnuté(až na foto šroubováka).To telo je z nejakého setu alebo decal?
Inak si tam mohol pridat tú blondínu ktorá v tom hrala... ;D >:D

Ale najviac ma zaujal na prvej fotke obal z cukríkov ktoré ti doniesla moja mamina... ::) ;D ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

lsdage

:D, Tardis i Doctor jsou super
a za Rose se taky primlouvam

jen maly dotazek, proc ma Doctor headset?

J_BOB

Citace od: MwK kdy 07.09.2007, 12:54:07
Hmm,je to celkom zvladnuté(až na foto šroubováka).To telo je z nejakého setu alebo decal?
Inak si tam mohol pridat tú blondínu ktorá v tom hrala... ;D >:D

Ale najviac ma zaujal na prvej fotke obal z cukríkov ktoré ti doniesla moja mamina... ::) ;D ;D
k cukríkom, terminated :) tu blondínu co si mi videl na wallpapri spravim :) telo je z harry pottera :)
Citace od: lsdage kdy 07.09.2007, 13:33:09
:D, Tardis i Doctor jsou super
a za Rose se taky primlouvam

jen maly dotazek, proc ma Doctor headset?
Rose bude :) zatial som nenašiel lepšiu hlavicku a strašne sa milúbi keď ma tie okuliare xD

AD foto šroubováku....stihol som len jednu nic moc a potom foťák ukázal battery empty a zložil sa :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader