bricktestament v bratislave

Založil mato, 18.04.2007, 21:30:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mato

dnes som na lugnete nasiel info o výstave bricktestamentu v bratislave

http://news.lugnet.com/events/?n=2079

kupeclega

Já myslel že tady na fóru zabrousím do bricktestamentu už dávno, ale dočetl jsem se, že že ten reverend je už dávno ateista, tak jsem jeho jménem nechtěl pobuřovat spolukřesťany na fóru

rdk

On snad ani nikdy reverend nebyl, nebo ano? 8)

BTW, netuším, jak bys diskusí o bricktestamentu mohl někoho pobouřit...

Ondra

Citace od: kupeclega kdy 19.04.2007, 13:50:46
Já myslel že tady na fóru zabrousím do bricktestamentu už dávno, ale dočetl jsem se, že že ten reverend je už dávno ateista, tak jsem jeho jménem nechtěl pobuřovat spolukřesťany na fóru
Co je na bricktestamentu?Je to vlastně jen bible vytvořená z lega a vlastně díky brickt. vím jak je křesťanská historie krutá a válečná.

zakm

Co sa týka tej výstavy tak ja som doteraz o nijakej galérii nevedel . Ale môže to byť zaujímavé... ::)
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

kupeclega

Citace od: Ondra kdy 19.04.2007, 19:23:33
Citace od: kupeclega kdy 19.04.2007, 13:50:46
Co je na bricktestamentu?Je to vlastně jen bible vytvořená z lega a vlastně díky brickt. vím jak je křesťanská historie krutá a válečná.
a všiml sis jen té krutosi? Nebo ses podíval i na Nový Zákon?

Frco

Hm dneska som o tom nieco cital, o vystave v galerii v novinach, ked chcete, mozem skusit naskenovat a postnut to tu.

hal1aeetus

Tiež som o nej čital, tušim v SME, nevie niekto z BA, dokedy výstava potrvá?

mato

Citace od: hal1aeetus kdy 01.06.2007, 17:17:33
nie som si istý, ale podľa lugnetu asi do 10. juna

zakm

Citace od: mato kdy 01.06.2007, 21:15:42
Citace od: hal1aeetus kdy 01.06.2007, 17:17:33
nie som si istý, ale podľa lugnetu asi do 10. juna
Musím potvrdiť tiež že to je do 10. juna .
A ešte by som sa chcel opytať či ste tam už niekto boli lebo minule som sa tam išiel pozreť okolo zo školy a je tam len napísané že kedy to je ale nie je tam napisané vstupné ( ak vôbec je ). 

zakm

Takže dnes som tam bol a vôbec ma to neprekvapilo čo tam bolo , jediné exponáty z bricktestamentu boli rajská záhrada a posledná večera v popredí s pár figmi ...
  V dalšej miestnosti bolo podľa mňa zopár abstraktných malých MOCov ktoré moc za veľa nestáli ale zatiaľ dalo sa . Zvšok " exponátov "
tvorili scany lego koncentračného tábora a dupla nejakým slovenským autorom . Jediné čo ma prekvapilo bolo to že to bolo zadarmo ...
Takže celej výstave dávam bohužiaľ 3/10 :P :-\

hal1aeetus

"scany???"
dik za info a usetreny cas. Este keby si to nafotil, mohol by som dat vstupne rovno Tebe, keby nejake bolo  ;D

zakm

Citace od: hal1aeetus kdy 06.06.2007, 16:44:03
"scany???"
dik za info a usetreny cas. Este keby si to nafotil, mohol by som dat vstupne rovno Tebe, keby nejake bolo  ;D
To som trochu lutoval že som si nezobral foťák , ale možno tam zbehnem ešte raz ...neviem.  :-\

A tie scany boli z rozložených krabíc setov z koncentračného tábora.