Jak muze tohle fungovat

Založil jbagy, 29.11.2006, 11:49:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jbagy

Pratele.
Podle mne LEGO odflaklo predni rizeni u setu 8649.
Nejenze, pro uchyceni kola je pouzit kratkej pin, ale take pri vytoceni kola, do jeji max. polohy to kolo musi drhnout o tu soucast -  "cerne L".

Co si o tom myslite vy.

Ten set nemam takze jsem to nemoh vyzkouset, ale logika mi pravi sve.

peter

Set nemám, takže odpovědět nemohu. Je ale pravda, že podle obrázků to tak vypadá, že to kolo asi moc zatáčet nebude. Avšak jsi přeci fanda Lega, tak snad není problém to trochu upravit ne? >:D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Mellory

Má to svůj důvod - uvnitř toho kola se větší otáčecí uchycení nevejde, takže se muselo přistoupit na takovéto řešení. Každopádně ten krátký pin se dá jednoduše vyměnit za axle 3 with stud.
Nothing is true. Everything is permitted.

jbagy

jo jo fanda to jsem, velkej a uz jsem ledacos vysperkoval k 100%
Lego to posledni dobou nejak flaka, nezda se vam?

peter

Citace od: jbagy kdy 30.11.2006, 07:24:59

NE! naopak si myslím, že LEGO se za poslední 2 roky velmi snaží dělat maximum aby se dostalo z té díry kde bylo. Já jsem tedy spokojen a už se jako v osmdesátých a začátku devadesátých let těším každý rok na nový katalog.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

jbagy

jo snazi se, a docela se mu vede, jenomze stejne nektere tech. detaily
flaka - vid prispevek.

otaznik

Citace od: jbagy kdy 29.11.2006, 11:49:41
Pratele.
Podle mne LEGO odflaklo predni rizeni u setu 8649.
Nejenze, pro uchyceni kola je pouzit kratkej pin, ale take pri vytoceni kola, do jeji max. polohy to kolo musi drhnout o tu soucast -  "cerne L".

Co si o tom myslite vy.

Ten set nemam takze jsem to nemoh vyzkouset, ale logika mi pravi sve.

Ten set taky nemám, ale vyzkoušel jsem to a zatáčí to docela dobře.

jbagy

a neni to kolo moc vykrivene?

otaznik

Citace od: jbagy kdy 01.12.2006, 07:34:43
a neni to kolo moc vykrivene?
Zkus to a pak nám tu napiš svoje zkušenosti.

Robbed

Set mám a můžu říct, že zatáčení funguje naprosto bez problému. Vykřivené nic není a krátký pin na malou hmotnost auta stačí. Úhel zatáčení je celkem dostačující a větší být stejně ani nemůže, protože by to drhlo o šedé piny nebo jiné části (viz foto)

grohl

Tak tak, otáčení funguje dobře :D Ale celej set, ačkoli je za tu cenu super obr, je samá díra a nic extra pevnýho.

Mellory

Citace od: grohl kdy 22.02.2007, 21:24:12
Ale celej set, ačkoli je za tu cenu super obr, je samá díra a nic extra pevnýho.
O tom celá série Racers je, bohužel.
Nothing is true. Everything is permitted.

grohl

Jó, to je pravda,ale třeba 8653 (patřící tamtéž) je pevný jak šutr. Kdyby mělo to Enzo o trošku víc funkcí, bylo by naprosto neporazitelný.

petras81

Citace od: grohl kdy 22.02.2007, 21:38:56
Jó, to je pravda,ale třeba 8653 (patřící tamtéž) je pevný jak šutr. Kdyby mělo to Enzo o trošku víc funkcí, bylo by naprosto neporazitelný.
pevny jak sutr? no tak to nevim...  :) jsem ho zrovna vcera rozebiral a cele se to krouti na muj vkus az moc... jaku sutr je pevne 8880  ;)

eReso

Citace od: jbagy kdy 30.11.2006, 07:24:59
jo jo fanda to jsem, velkej a uz jsem ledacos vysperkoval k 100%

Me se taky zda,ze to flakaj!
U nekolika setu mi chybelo par dilku,o.k stane se...
Ale,ze nesedi kostky jsou jakoby krive odlite jak z vypraskane formy to me teda s.re! Treba u 8564,sem byl tak vytocenej,ze jsem to chtel vyhodit z okna!!!
yeeeah