(VLASTNÍ) Truck racer

Založil Šejmus, 05.04.2007, 19:21:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Šejmus

KONEČNĚ! Konečně jsem si koupil 6ti studové okno a tak jsem neváhal a rychle jsem postavil něco velkého. Toto je konkrétně klasický truck, mírně upravený pro okruhové závody...dveře jsem v bílé barvě neměl a tak jejich absenci  oduvodňuji tím, že jsou tak dokonale udělané, že je ani nepostřehnete... nemají žádný vliv na areodynamiku...

EDIT: tímto bych rád také požádal o rady, hodnocení, protože chci v řadě town aut pokračovat, není to tak náročné na kostky (kterých mám nedostatek), a vypadá to pěkně ;)
pic 1.

zezadu

více v BS galerii http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=245210
Fool of a Took!

otaznik

Myslím, že předek auta by chtěl výrazně předělat, ty díry nad blatníky jsou dost špatné. Ani zadek auta není to pravé, ten velký turnable 4 x 4 se tam vyloženě nehodí. Celé je to dost krabicoidní.

Šejmus

Citace od: otaznik kdy 05.04.2007, 19:58:49
Myslím, že předek auta by chtěl výrazně předělat, ty díry nad blatníky jsou dost špatné. Ani zadek auta není to pravé, ten velký turnable 4 x 4 se tam vyloženě nehodí. Celé je to dost krabicoidní.

hmm...díky za názor... vcelku s tebou s tebou souhlasím ale ty díry nad blatníky asi jinak s touhle velikostí vyřešit nepůjdou, ne ??? v ofic. lego setech je to taky...
Fool of a Took!

otaznik

Citace od: sejmus kdy 05.04.2007, 20:06:22

hmm...díky za názor... vcelku s tebou s tebou souhlasím ale ty díry nad blatníky asi jinak s touhle velikostí vyřešit nepůjdou, ne ??? v ofic. lego setech je to taky...

Např. stačí dát ze strany slope bricky a je to. Případně vyřešit blatníky úplně jinak.

TomG

Na origo Lego sety, bych se nevymlouval :) Nevim jestli je to jen muj dojem, ale prijde mi, ze to ma male kola. U takoveho bouraku bych cekal o neco vetsi.
Only the best can survive.

Šejmus

Citace od: TomG kdy 05.04.2007, 23:02:06

Na origo Lego sety, bych se nevymlouval :) Nevim jestli je to jen muj dojem, ale prijde mi, ze to ma male kola. U takoveho bouraku bych cekal o neco vetsi.

nejspíš jo, ale jsou to největší kola s "normálním" zavěšením co mám...možná u příštího to zkusím  ;D ... ale je zajímavý že spousta věcí co jste napsali člověku ani nepřijde...
Fool of a Took!

zakm

Je to celkom fajn ako MOC, ale nejak sa mi to nepozdáva ....
Ak chceš ,aby sa to viac podobalo trucku, tak na tvojom mieste by som urobil prednú kabínu v jednej rovine s náraznikom. ::)
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

Jindroush

Citace od: zakm kdy 08.04.2007, 19:55:04
Ak chceš ,aby sa to viac podobalo trucku, tak na tvojom mieste by som urobil prednú kabínu v jednej rovine s náraznikom. ::)

Eh?

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Ondra

Citace od: Jindroush kdy 08.04.2007, 20:00:39
Citace od: zakm kdy 08.04.2007, 19:55:04

Eh?

Jindroushi to mi nedělej,já pak nemůžu spát jak si představím tenhle truck jako model team.

K věci:Celkem se mi líbí ,ale než truck racer mi to připomíná policejní odtahovku.

Šejmus

Díky... jinak už mám další verzi, ale budu si muset najít čas abych to dal na net... (qalitní fotky- dlouhá doba)
EDIT: tak vono to i nechce nalézt fotoaparát...
Fool of a Took!