Prosím poraďte!!!

Založil jana, 28.02.2007, 13:57:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jana

Prosím nejde se někdo, kdo by mi mohl podle přiložených fotek poradit o jaké Lego sety se jedná? Pořídila jsem je bez krabic i návodů a celkem zdatně tápu. Moc bych to potřebovala, mát to pro synka k narozeninám. Jedná se o jednu nebo více stavebnic pirátů a stejně tak sadu či sady domorodců (indiánů? Umbango?). Mám k to ???mu ještě sáček nicneříkajících kostek. Děkuji moc!!

***Banana.com

jana

Vy jste skvělý, děkuju moc.

***Banana.com

Citace od: jana kdy 28.02.2007, 14:09:09
Vy jste skvělý, děkuju moc.

Není zač, toto by Vám tu snadno poradil kdokoliv ;), nejen já. Tady ještě máte kompletní seznam dílů z toho setu, ovšem to co máte doma, nemá smysl zkoušet zkompletovat. Vyšlo by to dráže, než celý set. Tady je návod k setu.

marian20

Ešte by tam mohol byť tento set:6279.
weiter, weiter ins Verderben, wir mussen leben bis wir sterben...

jana

No jo, asi ano. Paráda, děkuji i vám!

Aki

Citace od: marian20 kdy 28.02.2007, 14:43:22
Ešte by tam mohol byť tento set:6279.
Kdepak spíš to vidím na set 1788.

6292 je 5 ostrovanů a tady další dva, což je dohromady těch 7. Ostatní figy mi podle náhledu zhruba taky sedí.
Ta modrá baseplate bude podle mého sólová, zato ta modrá 16x24 je dost vyjmečná.

Jen tam bude asi chybět jedna kanoe.

Edit: oprava nejspíš to budou všechny tři sety. Každopádně bude to asi neúplné.

TIE

Mě tam nesedí ten piloun příde mi že je z jiného setu

Colonel32

to je nejaky divers set, navic je tam od nej i bila vlajka se dvema modrymi trojuhelniky.

jana

Díky moc všem,  udělali jste mi v tom mnohem jasněji.
Ten piloun bude tedy opravdu od potápěče, byl u toho rovněž, jen mi to hned nescvaklo. Set 6279 tam bude taky, protže v kostkách je fragment té kladky s lankem a kanon, který jsem omylem zařadila k rytířům. A ze 1788 jsem zase dohledala ten bílý hrnek a žluté čtvrtkruhové "piloty".

Jste fakt znalci, s váma se člověk v legu neztratí ;) DÍKY