Lego Rome - proč to ještě nedělají ?

Založil Police collector, 14.01.2005, 15:09:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Police collector

Sakryš, proč to ještě žádného desingera nenapadlo ? Místo hradů(fůůj) a Vikingů (až na tu loď  se mi opravdu nelíbí) udělat sérii ze starověku ? Vám by se nelíbily římské legie, kartaginský válečný slon, bojové vozy,starověké pevnosti,chrámy nebo dokonce Egypt ? Nebo Řecko ? Vždyť by tam šly udělat i krásné nové superlodě dobývací stroje atd. Nemohl by to Jindroush někomu navrhnout ? 
Terminated.

Jindroush

Já nemůžu nikomu nic navrhovat, páč nikoho neznám a navíc někde LEGO samo píše, že si vystačí.  8)

Osobně si myslím, že jako HRAČKA PRO DĚTI tady právě Adventurers byli s Orientální Expedicí (sloni, sloni!!!) a předtím s Egyptem.

Já jsem s Vikingama spokojenej a ty finální verze budou asi lepší, předpokládám, aspoň podle toho, co jsem slyšel.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Aki

Což o to, nám by se to asi líbilo, ale jde o to aby to bylo prodejné, respektive jaká je současná popularita těchto témat ve společnosti. I když teď po filmech Pán prstenů, Trója a nyní uváděnému Alexandrovi Velikém by to mohlo zabrat.

Teddy Bear

tohle uz me taky pred casem napadlo - Lego Řecko
Muzem zkusit neco postavit a pak to sem dat, ne? ;)
Buďte sami sebou!!!

Radical

Na netu sem našel toto:

je tam toho ještě víc, tydle se mi líbili nejvíc.. tomu říkám  pěkně ztvárněné Rome..
Old lego , good lego.

muzzo

Pekne. Skod jen ze vsechny pokusy o vytvoreni realistickych LEGO soch dopadno tak spatne.
  Jen velmi malo soch je ve skutecnosti v zivotni velikosti :(

Radical

A estě sem hledal a nasel toto:

neni my jasné jak udělali ty štíty  ::) ???
Old lego , good lego.

Radical

například tento štít je tusim z KK2 a ma nalepku..  ::)

A ten meč bude zřejmě fake.. :-\ :'(
Old lego , good lego.

Micho

Trochu mimo. Moja duplikačná schopnosť je dnes už v háji. Pozerám na príspevok. Lego Rome. Takže už aj rómskych spoluobčanov (cigánov) máme na Legu. Otvorím príspevok a nechápavo civím 10 sekúnd na obrázok, čo to má spoločné s tým menovaným. Potom mi to zapne - Rím !!!  ;D ;D ;D

PS: Pekní bojovníci so zaujímavými štítmi.  ;)

Mates

Citace od: Micho kdy 04.08.2005, 19:07:01
Trochu mimo. Moja duplikačná schopnos» je dnes uľ v háji. Pozerám na príspevok. Lego Rome. Takľe uľ aj rómskych spoluobčanov (cigánov) máme na Legu. Otvorím príspevok a nechápavo civím 10 sekúnd na obrázok, čo to má spoločné s tým menovaným. Potom mi to zapne - Rím !!!  ;D ;D ;D

PS: Pekní bojovníci so zaujímavými ątítmi.  ;)
Myslíš, že by se třeba na pulty dostalo LEGO "rómové"?!?   >:D >:D >:D ;D ;D ;D
Tak teď jsi mě dost pobavil!!!  ;D 8)

rdk

Citace od: Mates kdy 05.08.2005, 15:21:49

To už na pultech je. 8) Prázdný krabice..  ;D ;D ;D ;D

Jindroush

Tohle se jako Tibora s Dežem dost dotklo.  ::)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Micho

Citace od: Mates kdy 05.08.2005, 15:21:49

Veď aj oto ide. Tak nie?  ;D

Mates

Citace od: Jindroush kdy 05.08.2005, 16:32:55
Tohle se jako Tibora s Dežem dost dotklo.  ::)
Tak jim prosím vyřiď, že se jim omlouvám....  ::) ....už dlouho jsem je nikde neviděl, mají dovolenou, nebo jeli na prázdniny k příbuzným do Anglie?!?  >:D

Adamsith

Ja si pamatuji, ze se kdysi na lego.com forech hodne hlasovalo, teda jeste hodne hlasuje, jake sady by se mely delat - mnoho lidi zminovalo prave vikingy a antický řím - a vikingy tu máme, takže proč ne -

na druho ustranu - lego je hračka a bohužel jako u 2. sv. války je u Říma spousta problémů - otroky měli všechny starověké národy - vikingové, řekové atp., ale zrovna Římani jsou tím velmi proslavení, takže LEGU se do toho asi nechce. Mohli by ale udělat zidealizované mytologické antické Řecko, nebo Babylon atp :-)

rdk

Citace od: Adamsith kdy 06.08.2005, 21:15:47
bohužel jako u 2. sv. války je u Říma spousta problémů - otroky měli všechny starověké národy - vikingové, řekové atp., ale zrovna Římani jsou tím velmi proslavení, takže LEGU se do toho asi nechce.

Nemyslím, že zrovna toto by pro LEGO byl problém. Oni takoví piráti taky nebyli zrovna svatí, že... ;D

Colonel32

no, proti tomu co napachala Space Police na BlacktronTeku byli pirati svati...