(Cizí) RC Technic Tank

Založil peter, 02.07.2007, 13:58:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peter

Myslím, že na toto nelze neupozornit.  :o :o :o

Titulek mluví za vše:

CitaceRemote controlled fully operational, shooting and self reloading,almost studless, Battle Tank.

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Dejv

Na ten už jsem na brickshelfu koukal, chlapec to má promakaný.. jen mam menší pochyby o pásech.. Řekl bych ,že na hladkém povrchu prokluzují..  :-\ ???

Robbed

Citace od: sparkz kdy 02.07.2007, 14:53:54
.. jen mam menší pochyby o pásech.. Řekl bych ,že na hladkém povrchu prokluzují..  :-\ ???

Při téhle velikosti a hmotnosti (samotné kostky + motory) bych řekl, že prokluzovat nebude...

Pepan

Já teda nevím, ale řekl bych, že by byl hodně velký zázrak, pokud by se to vůbec pohlo z místa...  ::) a pokud jo, tak kostičky dostanou hodně zabrat  :)

otaznik

Škoda, že tam není video, každopádně to vypadá impozantně. Předpokládám, že se to pohybuje, když autor píše, že to jezdí rychlostí 4km/h.  ;)

Pepan

No dobře, souhlasím, že se to možná hýbe, ale chudáčci kostičky... :-( i když, vypadá to opravdu dobře  :D

GNOSIS

Citace od: Pepan kdy 02.07.2007, 20:13:57
Já teda nevím, ale řekl bych, že by byl hodně velký zázrak, pokud by se to vůbec pohlo z místa...  ::) a pokud jo, tak kostičky dostanou hodně zabrat  :)

Myslím že ty baterie utáhnou i tank! Sice samy váží hodně cca 330gramů x 4 = 1,2kg, ale když se všechny sečtou tak 28 voltů nemají ani aku vrtací kladiva! Nevím kolik přesně váží motorky, nejsem technic odborník. Přičteme ještě množství dílů k velikosti 60x40x30cm je jasné že se dopídíme uváděné hmotnosti 8 kg. Z toho vyplývá, že bude jezdit i když uváděných 4 km/h je rychlost chůze tak to je celkem slušné. Určitě vše na podvozku bude trpět a nejvíc zpřevodování, i když to má pohon na přímo na pásech takže 4x4. Neznám vůbec rc podvozky na kterých je to postavené, ani jsem tudíž nepochytil systém ovládání, ale snadné to nebude když tam má 4 vysílačky a pouze dvě ruky a deset prstů.

Dejv

na řízení tanku stačí 2 páky ne? nebo to má plynulé ovládání rychlosti?  ( ovládání ostatních prvků nepočítám )

GNOSIS

Plynulé ovládání rychlosti má každý motor z vysílačky, ale na zatáčení má pravý pás dva motory a levý také dva motory. Motory na jednom páse má spojené a ovládá je jednou vysílačkou, takže na zatáčení potřebuje dvě vysílačky pro pravý jede a levý stojí nebo jede zpět. Dále tam má ještě automatické nabíjení a pohybování - otáčení věže. Pro každou funkci dva motory, takže má 4 ovládání - vysílačky, ale pouze 8 funkcí, kdy motor jede dopředu nebo dozadu, to je ale problém vysílačky, která je jednoduchá. Jen mě není jasný ten nabíjecí systém. Ten podle těch fotek není patrný.

expertik

...sa naozaj veľmi čudujem, že tu nemáme komentár od Melloryho, sťaby najväčšieho STUDLESS odborníka a propagátora
                                            ...keďže tank je "ONLY STUDLESS" :-P

Ale je to zaujímavé monštrum, trochu priveľa farieb panelov, ale asi ani ja by som nedal dokopy z jednej farby také množstvo  ::) Samotný tank je ale bomba...

Ozaj, zistili ste ako ďaleko dostrelí tie loptičky? :-)  ???

grohl

Citace od: expertik kdy 26.07.2007, 00:40:50
Ale je to zaujímavé monštrum, trochu priveľa farieb panelov, ale asi ani ja by som nedal dokopy z jednej farby také množstvo 

Mně to nepřijde ani trochu podivné a jednobarevný tank bych si dokázal představit snad v jen pískově hnědé (tu ale Lego nedává na krycí panely). Tank musí být přece kamuflovaný před zraky pilotů imperialistických stíhaček  ;D

Mellory

Citace od: expertik kdy 26.07.2007, 00:40:50
...sa naozaj veľmi čudujem, že tu nemáme komentár od Melloryho, sťaby najväčšieho STUDLESS odborníka a propagátora :-P
:o :-[

Je to impresivní. Líbí se mi pásy (s odpružením), funkční střelba i možnost rozložit na moduly. Ale díly dostávají pěkně na frak, i když to vlastně u všech Ericovo MOCů.

Barevná kombinace mi taky ze zečátku přišla podivná, ale pak jsem si uvědomil, že je pro tank úplně ideální (viz grohlův příspěvek výše).
Nothing is true. Everything is permitted.