Jak nakupovat v Bricklink.com

Založil jbagy, 30.11.2006, 08:54:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jbagy

Ahojte.
Jsem lama v nakupovani Lega pres internet.
Nevite mi nekdo prosim poradit jak nakupvat Technic dily ve Slovenkych nebo Ceskych Stores na Bricklink.com.
Nejak se tam tom nemuzu zorientovat.

Cavelon

Buy -> vyberieš si obchod podľa krajiny a potom v ľavom okienku vlezieš do Technic Axle, Technic Brick atď.

jbagy

a jak pak zrealizovat ten obchod

Cavelon

Nahádžeš do košíka, čo chceš. Potom hore v ľavom okne stlačíš Checkout atď...

expertik

Myslim, ze by bolo vhodnejsie ho odkazat na odkaz na kostkach, kde je navod ako nakupovat na BL, ak nieco take tu je, nemam cas to hladat...

Inak ak chces nakupovat na BL je priam ziaduce si vytvorit ucet na paypal.com inak sa do nakupu radsej ani nepustaj...edit autor: neplatí pre SVK a Čechov aj keď platba prevodom aj medzi CZ a SR je dosť vysoko spoplatnená !
Pripadne ak s tym budes mat nejaky problem, tak mi napis, pomozem v PM alebo sa nejak dohodneme, kupim Ti to ja .....

Aki

Citace od: jbagy kdy 30.11.2006, 08:54:00
dily ve Slovenkych nebo Ceskych Stores na Bricklink.com.
Citace od: expertik kdy 01.12.2006, 12:06:09
ak chces nakupovat na BL je priam ziaduce si vytvorit ucet na paypal.com inak sa do nakupu radsej ani nepustaj...
Aź tak?   :o :o ??? ???

Cavelon

Citace od: Aki kdy 01.12.2006, 12:16:36
Citace od: jbagy kdy 30.11.2006, 08:54:00
dily ve Slovenkych nebo Ceskych Stores na Bricklink.com.
Citace od: expertik kdy 01.12.2006, 12:06:09
ak chces nakupovat na BL je priam ziaduce si vytvorit ucet na paypal.com inak sa do nakupu radsej ani nepustaj...
Aź tak?   :o :o ??? ???

Záleží najmä na tom, odkiaľ chceš nakupovať. Ja som bez paypalu nakupoval v pohode asi pol roka. ;)

expertik

Cavelon

***Banana.com

Citace od: Cavelon kdy 01.12.2006, 12:32:45
Citace od: expertik kdy 01.12.2006, 12:26:16
Akou formou si platil?

Cash.

Jo, já taky, a proto jsem přišel o 220 Euro, být to placené Paypalem, pokrývala by to garance... :P

expertik

Citace od: banana.com kdy 01.12.2006, 12:47:32
Citace od: Cavelon kdy 01.12.2006, 12:32:45
Citace od: expertik kdy 01.12.2006, 12:26:16
Akou formou si platil?

Cash.

Jo, já taky, a proto jsem přišel o 220 Euro, být to placené Paypalem, pokrývala by to garance... :P

Presne koli tomuto odporucam aj ja "only" paypal...cert nikdy nespi.

Aki

Pánové, pánové a od koho z Čechie či Slovenska jste přes BL nakupovali?  >:D
Však jste více méně první naši "opravdoví" BL obchodníci ni?  ;) :-*

Jsem přesvědčen že k tomu aby nakupoval v našich zemích pay-pay woodu nepotřebuje.  8) 8) >:D

matny

Ja som naopak platbu cash využíval pri nákupoch na ebay - na bricklinku, kde som už viac ako rok registrovaný som platil výlučne paypalom - platenie formou cash dnes už nepoužívam, preferujem paypal - hlavne kvôli spomínanej garancii a paypay.
Rovnako som zatial nevyužil služby CS predajcov na bricklink, možno preto, že majú v ponuke sortiment, ktorým už disponujem. V poslednej dobe skôr náhradné diely predávam - mám ich prebytok, takže skôr či neskôr sa taktiež zaradím medzi predajcov.  ;) :D