mech destroyer car

Založil Šejmus, 08.10.2006, 17:52:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Šejmus

tak na tohle byste se měli podívat zatím nic moc ale do konce týdne by měli přibýt lepší fotky z lepšího fotoaparátu.... škoda že zatím jen odkaz, asi to hodně lidí odradí ale řekl bych že ti co se kouknou nebudou litovat...http://sejmus.blog.cz/0610/monstrum
Fool of a Took!

otaznik

Jako první věc bych to celé umyl. Uvidíme jak to bude vypadat dokončené, zatím je to opravdu polotovar.

Šejmus

Citace od: otaznik kdy 08.10.2006, 18:26:43
Jako první věc bych to celé umyl. Uvidíme jak to bude vypadat dokončené, zatím je to opravdu polotovar.
eeeh.... ono zas takovou zásobu černejch bricků nemám ,ale myslím že nějaký nápady by se mohly použít dále...
Fool of a Took!

otaznik

Citace od: sejmus kdy 09.10.2006, 16:18:48
eeeh.... ono zas takovou zásobu černejch bricků nemám ,ale myslím že nějaký nápady by se mohly použít dále...
Hlavně nepřeskakuj můj první bod -> důkladná koupel (myšleno LEGA).

Šejmus

eeeh.... já vím... ale když je ti 14, máš fůru učení a málo času tak se s nějakým mytím zabívat nebudeš, já jsem rád když najdu čas na stavbu toho lega... snad se k tomu někdy dostanu
Fool of a Took!

otaznik

Citace od: sejmus kdy 10.10.2006, 10:10:50
eeeh.... já vím... ale když je ti 14, máš fůru učení a málo času tak se s nějakým mytím zabívat nebudeš, já jsem rád když najdu čas na stavbu toho lega... snad se k tomu někdy dostanu
To, jak tvoje LEGO vypadá není o tom, jestli chodíš do školy nebo do práce, ale o tom, jak chceš aby vypadalo. Pokud opravdu chceš mít LEGO čisté (a každý, kdo má LEGO rád by to měl chtít), tak si čas na to umytí vždycky najdeš.

Colonel32

to ja si najdu cas tak akorat na to myti a cisteni, na staveni uz se vetsinou nenajde...

myth

Citace od: Colonel32 kdy 10.10.2006, 14:06:05
to ja si najdu cas tak akorat na to myti a cisteni, na staveni uz se vetsinou nenajde...

Hehe, to mi niekoho pripomína ;D.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Llevelyn

Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Ondra

Co ty cesty >:( šup s nimi do jaru a vydrhnout.

MwK

Je to fakt pekné... :) (dobrý napad,tvar,učel)
Dokonca aj "navigatora"to má mojho oblúbeneho...Predsa tam sedí Obi-wan Kenobi... 8)
Ps:Alebo aká funkcia to je... ::)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Šejmus

Citace od: MwK kdy 12.10.2006, 16:27:11
Je to fakt pekné... :) (dobrý napad,tvar,učel)
Dokonca aj "navigatora"to má mojho oblúbeneho...Predsa tam sedí Obi-wan Kenobi... 8)
Ps:Alebo aká funkcia to je... ::)
funkce univerzální ale hlavně NIČIT NIČIT NIČIT,...
a díky za jedinou pozitivní odpověď:-))
Fool of a Took!