(vlastní) Space vozidla

Založil Robbed, 20.02.2007, 14:38:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Rozšířil jsem svoji zatím nepříliš velikou řadu space o dvě vozidla.
Obě jsou tak trochu extrémní. První co do velikosti kol a druhé co do počtu kol.
V předchozím pokusu byly hodně nevyvážené barvy a občas i trochu přeplácáno - to jsem se nyní snažil napravit.
Tady jsou a snad se vám budou líbit:

Robbed

První vozidlo - "BW unit"
Postavil jsem ho asi před měsícem, abych využil ty obrovské kola v nějaké ne-technic stavbě. Právě díky těm kolům má na svoji velikost nepoměrně velkou váhu. Snažil jsem se ho vybavit co nejvíce funkcemi. Uvnitř se nachází dva řidiči, dva střelci obsluhující boční věže a jeden technik u motorů.

Celkový pohled:

Pohled z boku - kryt na boku se dá otevřít a vysunout dělo uvnitř:

Pohled ze předu - kabina se dá vysunout:

Pohled ze zadu - zde je umístěn vchod do vozidla:

Ještě pohled z vrchu a ze spodu:

Více fotek zde

Robbed

Druhé vozidlo - "MW unit"
Tohle vozítko slouží jako pojízdná radarová stanice. Postavil jsem ho hlavně kvůli těm kolům - všechny vyjma jednoho páru zatáčí. V prostřední části je řídící centrum se strojovnou - kryty se dají odklopit. Posádku tvoří jeden řidič, dva techniky u radaru, jeden technik u motorů a jeden střelec. Zadní věž se dá zasunout/zaklopit a otáče různými směry - právě to mi dalo asi nejvíc práce (předělával jsem ji asi pětkrát, než jsem vychytal všechny mouchy).

Celkový pohled:

Pohled z boku:

Pohled ze předu:

Pohled ze zadu:

Pohled z vrchu a ze spodu:

A pohled do prostřední části:

Více fotek zde

Ocením nějaké komentáře či rady na zlepšení ;)

buf91

To teda zírám...ale jeden nápad bych měl. u toho druhéhp vozidla se mi totiž moc nelíbí to modré sklo nešlo by nahradit nějakým průhledným....jinak to využití kol u prvního vozidla je brilantní :D
Můj blog... http://buf91.blog.cz

DrizztDoUrden

Jo, auticka vypadaji skvele, az na to ze ve SW universe se malokdy pouzivaji kola (obvykle repulzatory) - ale na druhou stranu, obcas tam jsou, tak proc ne...

Kazdopadne ta ridici kabina mi dost pripomina kabinu X-302 z SG1, mozna bys mohl zabudovat dovnitr odpojitelny modul stihaciho letounu.  ;)

peter

Citace od: DrizztDoUrden kdy 20.02.2007, 14:51:34
Jo, auticka vypadaji skvele, az na to ze ve SW universe se malokdy pouzivaji kola (obvykle repulzatory) - ale na druhou stranu, obcas tam jsou, tak proc ne...

Možná jsem to jen přehlédl, ale kde se píše, že to je pro SW?
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

DrizztDoUrden

Mno, pilot ma helmu se znaky Rebel Alliance, na strese je dekl z Tie Fightera a nektere platy pripominaji kousky ARC.

peter

Citace od: DrizztDoUrden kdy 20.02.2007, 14:59:10
Mno, pilot ma helmu se znaky Rebel Alliance, na strese je dekl z Tie Fightera a nektere platy pripominaji kousky ARC.

Tak pokud to bereš takhle, tak v tom případě by to mohlo být spíš vozidlo "Exploriens", protože na vozidle jsou jejich znaky, od SW je tam jen ta helma :P
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Marťan

Našlap, prostě super !! Ten autokanón na tom pojízdném radaru nemá chybu.. to první vozítko máš taky moc hezký, ale trochu se mi zdá, že obsahuje až moc zbraní....ani jsem nevěděl, že existujou tak velká kola....njn, nedělám do space  ;D

PS: Zajímalo by mě, jak velký by ve skutečnosti musel být motor, aby utáhl ty "brutal" kola..  :o a taky jaký rachot by to muselo celé vydávat....  :D

DrizztDoUrden

Citace od: Marťan kdy 20.02.2007, 16:50:53
Našlap, prostě super !! Ten autokanón na tom pojízdném radaru nemá chybu.. to první vozítko máš taky moc hezký, ale trochu se mi zdá, že obsahuje až moc zbraní....ani jsem nevěděl, že existujou tak velká kola....njn, nedělám do space  ;D

PS: Zajímalo by mě, jak velký by ve skutečnosti musel být motor, aby utáhl ty "brutal" kola..  :o a taky jaký rachot by to muselo celé vydávat....  :D

Chapal bych podle jeho prispevku, ze ty kola ma z Technicu a ne ze Space. Jedina vetsi kola, co jsem u space zatim videl, jsou u Clone turbo tanku a misto trysek ISD.

Aki

Citace od: DrizztDoUrden kdy 20.02.2007, 17:05:37
Chapal bych podle jeho prispevku, ze ty kola ma z Technicu a ne ze Space. Jedina vetsi kola, co jsem u space zatim videl, jsou u Clone turbo tanku a misto trysek ISD.
Zase mluvíš jenom o SW. Ty samé kola jako v ISD jsou i třeba v Bejkovi (a tam jsou opravdu jako kola  ;))

Jinak Robbede pěkné. Zvlášť ta radarová stanice mi přijde hodně povedená.  ;)

castelL

Mne osobne sa mi to veľmi páči.Je to super.Len tak daľej. Aj ja by som chcel takéto niečo postavit. Nemám na to.

DrizztDoUrden

Citace od: Aki kdy 20.02.2007, 17:18:16
Citace od: DrizztDoUrden kdy 20.02.2007, 17:05:37
Zase mluvíš jenom o SW. Ty samé kola jako v ISD jsou i třeba v Bejkovi (a tam jsou opravdu jako kola  ;))

Jinak Robbede pěkné. Zvlášť ta radarová stanice mi přijde hodně povedená.  ;)

To bude tim, ze nic jineho nez SW me z Lega nebere a nic jineho nesbiram.

Aki

Citace od: DrizztDoUrden kdy 20.02.2007, 17:41:39
To bude tim, ze nic jineho nez SW me z Lega nebere a nic jineho nesbiram.
Tak pak nemluv o Space, ale o SW a všichni budeme vědět co tím myslíš!  ::) :(

Raistlin M

U mě vede jasně BWunit. To druhý je moc jezevčíkoidní. To první je fakt macek.  ;D ;D ;D
Mám rád stavby, co působěj kompaktně. Dost mě proto potěšily některé Desiger sety a loňské i letošní Creatory. Když pak vidím, že někdo něco pořádně nabušenýho postaví, tak se mi to líbí. 8)

buf91

Citace od: Raistlin M kdy 20.02.2007, 18:51:48
U mě vede jasně BWunit. To druhý je moc jezevčíkoidní. To první je fakt macek.  ;D ;D ;D
Mám rád stavby, co působěj kompaktně. Dost mě proto potěšily některé Desiger sety a loňské i letošní Creatory. Když pak vidím, že někdo něco pořádně nabušenýho postaví, tak se mi to líbí. 8)

Přesně tak  ;)
Můj blog... http://buf91.blog.cz

Mtron

já jsem přidám taky komentář  ;D první vozidlo je dost dobře propracované a pěkně vymyšlené, krásný kola a mohutnost  ;D to druhý vozidlo radar je po vojenské stránce málo chráněné proti útoku , vypadá zvláštně , ale proč né, má svoje kouzlo , super zařízené zázemí , jenom ten radar bych asi schoval pod nějaký plášť. Kanon je s protiletadlovími střelami nebo se to dá otočit i na pozemní jednotky?
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

TomG

Pokud se ten kanon da naklopit aspon vodorovne, tak nic nebrani, aby se tim kropily pozemni jednotky. Jak znamo munice do kanonu se nerozdeluje na protileteckou a protizemni.
Ale spis na prubojnou, tristivou, zapalnou atd. :)
Only the best can survive.

Robbed

Díky za komentáře ;)

Citace od: Mtron kdy 21.02.2007, 09:42:13
Kanon je s protiletadlovími střelami nebo se to dá otočit i na pozemní jednotky?

Jde natáčet všemi směry, jenom když míří dolů a otáčí se, tak hlaveň zavadí o tu šedou "vybouleninu".

TomG

Citace od: robbed kdy 21.02.2007, 10:50:01
Díky za komentáře ;)

Citace od: Mtron kdy 21.02.2007, 09:42:13
Kanon je s protiletadlovími střelami nebo se to dá otočit i na pozemní jednotky?

Jde natáčet všemi směry, jenom když míří dolů a otáčí se, tak hlaveň zavadí o tu šedou "vybouleninu".
Tak budou strilet opatrne, stejne tohle bude mit v sobe nejakou elektroniku a system rizeni palby. Takze tohle by si resili elektronicky, at to proste nezavadi :)
Only the best can survive.

Šejmus

závidím ti stavitelské schopnosti, a spoustu kostek (btw. nemáš náhodou za oblíbené barvy červenou a bílou?)
co se týče vylepšení, možná bych se pokusil nějak opancéřovat, nebo odstranit střelce z MW unit, takhle obrněný stroj , a dojede na to, že mu někdo sejme střelce na turretu, zkusil bych ho strčit do kabiny, nebo dovnitř vozu...
Fool of a Took!

Mtron

Citace od: TomG kdy 21.02.2007, 10:39:10
Ale spis na prubojnou, tristivou, zapalnou atd. :)

vzhledem k tomu , že jsem sloužil u letectva v Českých Budějovicích na letišti tak jsem se stavem munice do kanonů seznámen  ;D  Trošku jsem tu větu blbě položil, omlouvám se mínil jsem to tak jestli se to dá použít i na pozemní cíle , podle toho čtyřčete na zádi si myslím něco o tříštivích střelach, je to jedno v legu  ;D ty dvě jednotky prostě mají něco do sebe a jsem jenom rád, že tu alespoň někdo něco staví a fotí své stavby, protože jsem to tu poslední dobou jak si postrádal. S představou, že vám stále ukazuji komunisticky rudou na základně či na strojích mě děsilo.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Slick7

Moc, hezké, krásně propracované, muselo to dát opravdu hoooodně práce.
Možná bych měl jen jednu připominku k prvnimu vozítku a to, že by mu slušelo, kdyby měl stejně jako to druhé vozidlo řízené nápravy, nejlepe samozřejmě obě a jedna z nich by mohla být i kyvná.  Jinak, co se týká připomínek typu, že by to mělo mit víc toho a míň toho a není to dost SW, nebo tak, tak si z toho nic nedělěj, je to super, krásně SPACE  ;D ;D a vše ostatní zaleží pouze na vkusu každého soudruha a Tvé fantazii, že  ;)

castelL

Podobá sa na Star Wars a nie Space.