Legáček a jeho Bazar

Založil Dum Dum, 11.08.2006, 16:49:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Dum Dum

Taky vás trápí že na bazaru u www.legacek.cz jsou inzeráty klikyháky? Je to děs! nevím co to má znamenat, ale dělá to asi nějaký troubelín! Když něco hledáte tak fakt musíte hledat v těch nesmyslnejch inzerátů.

Edit admin: zvýraznenie červenou farbou a boldom bolo úplne zbytočné. Takisto otravujúce ako písanie veľkými písmenami. xadmin
Následuj svou sílu....

Hansel

Je to zaspamované. Když jsem si to nedávno procházel, někdo tam nabízel 8880 za 9000Kč ;D
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

tazzy

Vím, že kdysi se už na toto téma tady diskutovalo a Katka slíbila, že to pročistí, ale je to tam pořád, chtělo by to nějakou ochranu proti těmto spamerům (někdy to jsou i automatičtí spameři, projíždí internet a hledají kde by mohli něco napsat, nebo tak nějak to je)

mulah

Jó to docela zamrzí. Taky jsem nadával jak špaček,protože já osobně jsem z toho nic nevyluštil a mohly by tam být zajímavý věci

Pepan

Citace od: mulah kdy 14.08.2006, 20:23:53
Jó to docela zamrzí. Taky jsem nadával jak ąpaček,protoľe já osobně jsem z toho nic nevyluątil a mohly by tam být zajímavý věci

Jó bohužel, já se tam třeba nemůžu vůbec dostat... Ale vzhledem k tomu, že z toho obchodu maj určitě docela slušný tržby, tak s tím mohli opravdu něco dělat...  :-\