Rozpoznání setů

Založil Teddy Bear, 10.08.2006, 11:24:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Teddy Bear

Asi před 3 roky jsem dostal od souseda krabici starého lega, kostky jsem ale smíchal a teď jsem horko těžko dal většinu těch dílů dohormady a vyfotil. Ve starých setech se moc nevyznám, a tak vás prosím o pomoc s rozeznáním.

EDIT: Baseplate 16x32
Buďte sami sebou!!!

Teddy Bear

...
Buďte sami sebou!!!

myth

Classic Space set je 6970 Beta-1 Command Base. Naozaj nieje ťažké na peerone vyhľadať Classic Space sety s dvoma crater baseplates ;). City set nájdeš podľa baseplate - na fotke nieje dobre vidieť jej rozmer, tak nemôžem pomôcť. Ostatné sety - tuším tam vidím ešte nejaký space - nájdeš ľahko podľa minigov, prípadne nejakých málo rozšírenejších dielikov.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Teddy Bear

Diky! :-[ :)
Hned se do ni pustim. ;D
A nepoznas nejaky Town?

EDIT: Na 80% to bude 566 (http://www.peeron.com/cgi-bin/invcgis/inv/sets/566-1?withpics=yes)
Co myslite? Mam i ty copanky, jen jsem je zapomnel vyfotit.
Buďte sami sebou!!!

Raistlin M

Docela mně udivuje, když někdo pohrdá příležitostí k mnou nejoblíbenější zábavě. Hledání setů na peeronu a podobně podle jednotlivých dílů.  ;D
Na většině dílů je číslo, nebo odhadneš jejich název. Pak už je to brnkačka. ;)

Teddy Bear

Já nepohrdám! ;)
Jen mi to moc nejde, a tak jsem se chtěl poradit.
Buďte sami sebou!!!

Raistlin M

Citace od: Teddy Bear kdy 10.08.2006, 11:58:06
Já nepohrdám! ;)
Jen mi to moc nejde, a tak jsem se chtěl poradit.

Z těch dílů, co jsi vyfotil nevidím jediný, který by jsi na peeronu v pohodě nenašel. ;)
Jak se v tom hledání jednou zorientuješ, tak už Ti to nebude dělat problém :)

chadzi

Teddy Bear

R M: Asi jo, ale nemam moc na čem trénovat. ;)

Jinak díky moc všem!
Buďte sami sebou!!!

Raistlin M

Citace od: Teddy Bear kdy 10.08.2006, 12:32:29
R M: Asi jo, ale nemam moc na čem trénovat. ;)

A ty fotky jsou sbírka skleněnek. ;D

Teddy Bear

Buďte sami sebou!!!

MiP

Citace od: Teddy Bear kdy 10.08.2006, 11:24:08
Asi před 3 roky jsem dostal od souseda krabici starého lega, kostky jsem ale smíchal a teď jsem horko těžko dal většinu těch dílů dohormady a vyfotil. Ve starých setech se moc nevyznám, a tak vás prosím o pomoc s rozeznáním.

Jestli je tohle většina, tak z toho do kupy moc nedáš  ;). Beta-1 command base už tu byla zmíněna, pak je tam kus ramena z 6880.

EDIT: nejlepší je jít podle nějakého exotického dílu (viz. z Beta-1 ten panel s obrázkem), který se nepoužíval v setch často. Podle basic bricků toho moc nepoznáš  ;D ;D ;D Největší problém asi budeš mít jej na peeronu najít (to já mám taky  ;) ), pak už ten set najdeš relativně snadno.
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO

Teddy Bear

S největší pravděpodobností to stejně skončí Classic Space MOCem. 8)
Buďte sami sebou!!!

Raistlin M

Citace od: MiP kdy 10.08.2006, 13:03:01
Citace od: Teddy Bear kdy 10.08.2006, 11:24:08

Jestli je tohle většina, tak z toho do kupy moc nedáš  ;). Beta-1 command base už tu byla zmíněna, pak je tam kus ramena z 6880.

EDIT: nejlepší je jít podle nějakého exotického dílu (viz. z Beta-1 ten panel s obrázkem), který se nepoužíval v setch často. Podle basic bricků toho moc nepoznáš  ;D ;D ;D Největší problém asi budeš mít jej na peeronu najít (to já mám taky  ;) ), pak už ten set najdeš relativně snadno.

Ehm...panel to nejni, je to brick 1 x 6 x 5 a s tímle potiskem byl jen v tý Betě. ;D

MiP

Citace od: Raistlin M kdy 10.08.2006, 13:47:40
Ehm...panel to nejni, je to brick 1 x 6 x 5 a s tímle potiskem byl jen v tý Betě. ;D
No vidíš, jak jsem pěkně trefil unikátní díl  ;D ;D Tak to je, tím pádem, celkem rarita.  8)
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO

Jindroush

Jo, jsou to zhruba ty 4 sety, jak bylo řečeno, jen vypíšu, podle čeho bych identifikoval já:

566 - arche, červený dveře, žlutej žebřík
6970 - velký okno, kolejnice, brick s potiskem
6880 - gumový kolečka, maličká šedá lžíce, rameno
6929 - ty velký inverted slope v OldGray a TrBlue, množství šedých křidýlek

Stav ale značně zoufalý a nekompletní.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Teddy Bear

Ještě jednou díky moc všem! ;)
Docela mě to mrzí, ale už je v přípravě Classic Space MOC! 8)
Buďte sami sebou!!!

Numbi2

Citace od: Teddy Bear kdy 10.08.2006, 17:10:25
Docela mě to mrzí, ale už je v přípravě Classic Space MOC! 8)
doufám, že i včetně kostek z 566  >:D ;D
... back on track - ale chvíli to trvalo :) ...

Teddy Bear

Svým způsobem jich tam bude z 566 docela hodně. 8)
Buďte sami sebou!!!