Dostupnost katalogu 2006

Založil Raistlin M, 05.08.2006, 17:32:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Raistlin M

Tak, právě jsem se vrátil z návštěvy u známých v Českém Brodě a když jsem se s nimi bavil o Duplu nad loňským katalogem, jen tak mezi řečí jsem se zeptal, co se jim líbí v tom letošním. Podívali se na mně jak na zjevení a prohlásili, že jim minulý týden prodavačka ve Sparky's řekla, že letošní ještě není , že má jen obchodní (Oni se moc po hračkářstvích nepohybují a do Prahy jezdí jen do práce). To jsem se jako na zjevení zase podíval já na ně a nechtěl jsem věřit svým uším. Informovanost některých prodavačů, kteří by měli být profíci, je zjevně nedostatečná. :P ::) ;D 8)

Jindroush

Spíš množství letošních katalogů je nedostatečný. IMO je u nás v Tesco buď nemaj vůbec nebo jsou dovedně zahrabaný.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

rdk

Taky sem si všiml, že letos není v krámech moc katalogů, zatímco loni se všude povalovaly po krabicích...

Llevelyn

Šetřit se musí.. dejte Čechům někde něco zadarmo a za chvíli není nic.. a pak se to o pár metrů dál válí roztrhaný, zničený.

Katalogy bych dávala lidem na požádání, případně k nákupu. Víc ani Ň. 8)
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Tomášek

Citace od: Llevelyn kdy 05.08.2006, 19:39:01
Šetřit se musí.. dejte Čechům někde něco zadarmo a za chvíli není nic.. a pak se to o pár metrů dál válí roztrhaný, zničený.

Katalogy bych dávala lidem na požádání, případně k nákupu. Víc ani Ň. 8)
Mňo....ve specializovaných obchodech tomu tak většinou je.... ::) .....akorát v šopácích (hypermarkety) to mají na hromadě, a každý si může vzít, kolik jen hrdlo ráčí.... :)
Procházím DARK AGE.

J0hny54

To je pravda, že by se měly dávat k nákupu, nebo na požádání, nebo si je tam rozeberou lidi, který k legu nemají žádnej vztah, ale proto, že je to zadarmo tak si to vezmou. Ale zrovna včera se mi stalo, že jsem kupoval lego ( v Domě hraček) a bylo mi sděleno, že katalogy nejsou. Myslím si, že pro toho kdo si lego koupí tak by měl být katalog na požádání vždy.

Llevelyn

Máme jich teda asi 8... katalogů...letošních.  ::)

Vasyk

V Německu také nejsou. Od Berlína po Mnichov jsem nenarazil už tak měsíc ani na jeden katalog.

Tomášek

Já jich mám asi 10..... 2005 mám asi 15.... bylo mi líto toho, jak tam měli ty plný krabice po cca. 50 - ti katalozích ke konci roku a nikdo to nebral....  ;D .
Procházím DARK AGE.

J_BOB

no je fakt, že katálogov je dosť málo...niektorý ľudia toho berú na kilá a potom to tak vyzerá...ja mam 2006 2 katalógy, 1 normálny a 1 z roztrhnutou zadnou stranou - prvý ku ktorému som sa dostal, ale posledný, čo prežil "nájazd" ľudí na hypermarket.
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Frco

naco to mate dvojmo,popr. viackrat? staci po jednom, nie?Ak to samozrejme nedavate prezerat svojim 2 rocnym detom.....potom chapem.

Raistlin M

Citace od: Frco kdy 05.08.2006, 21:13:45
naco to mate dvojmo,popr. viackrat? staci po jednom, nie?Ak to samozrejme nedavate prezerat svojim 2 rocnym detom.....potom chapem.

Nám chodí dost věcí z shopů balíkem a v každém jeden je. :)

Llevelyn

Citacenaco to mate dvojmo

Z čiré hamižnosti.. za 10 let na tom naděláme majlant  ;D ;D ;D ;D ;D

Tomášek

Citace od: Llevelyn kdy 05.08.2006, 21:36:24
Moje řeč !!!!! Taky si to říkám !  ;D ;D ;D ;D ;D
Procházím DARK AGE.

Anakin

ja beriem vždy 3 katalógy
1. Pre mňa.
2. Pre sestru.
3. Pre mamu.

Frco

tie katalogy maju aj nejaku cenu? Mam od roku 1988.

myth

Citace od: Frco kdy 06.08.2006, 01:02:42
tie katalogy maju aj nejaku cenu? Mam od roku 1988.

Maju takú cenu, na akej sa dohodnú predavajúci a kupujúci ;) .
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Blake

Citace od: Llevelyn kdy 05.08.2006, 21:36:24
Citacenaco to mate dvojmo

Podle mě ne hamoun ale obchodník na tom vydělá: Hamoun si za deset let řekne, že za další rok to bude ještě víc a zarok ještě víc atd.  ;D

tazzy

Tak jsem rád, že nejsem sám, kdo si toho všiml, u nás jsem katalog s nápisem 2006 už neviděl pěkně dlouho, naposled asi 10 kusů co se asi v dubnu objevily v tescu (loňských mám 7 a letošních asi jenom 4 (2 z obchodu a 2 z internetových obchodů)

Mellory

Já jsem letošní katalog neviděl v obchodech vůbec, ale to bude možná tím, že Globus přestal obchodovat s Legem a do sousedního Tesca jezdím zřídkakdy. Jediný letošní katalog mám od Značkových hraček, který mi dorazil společně se setem 8653.
Nothing is true. Everything is permitted.

Mičánek

Citace od: Vasyk kdy 05.08.2006, 20:24:14
V Německu také nejsou. Od Berlína po Mnichov jsem nenarazil už tak měsíc ani na jeden katalog.

V pátek jsem přijel z Německa. Byli jsme v Legolandu a dovezl jsem si 6 zbrusu nových katalogů na druhé pololetí tohoto roku (měli je tam i v obchodě s hračkami). Proto už asi neměli ty z prvního pololetí. Jestli to bude jak si myslím, tak do konce srpna může být i český katalog na druhé pololetí tohoto roku.