(Vlastní?) Náklaďáčky

Založil Jindroush, 16.01.2006, 12:04:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Do svého MOCu jsem potřeboval pár náklaďáčků, tak jsem se nechal trochu inspirovat oficiálními LEGO sety. Díky RDK a Art.Peterovi za konstruktivní kritiku.

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Jindroush

Číslo jedna (částečně inspirován setem 7898):

Jindroush

Číslo dva (také inspirován setem 7898)

Jindroush

Číslo tři. Podvozek vlastní, nástavba ze setu 6352

muzzo

Nejhezčí je č. 2. a pak č.1.  ;D

rdk

Škoda, že č.2 není v modré (nejsou díly) - byla by to Avie jak vyšitá. ;D 8)

Jindroush

Jo na modrej si právě musíme počkat na nový trains...

werrac

Souhlasim, dvojka je nejlepsi, jen by mozna mela byt o fousek kratsi stredni cast, ev. posunuta naprava dopredu nebo vestavena dalsi naprava :-) A co treba kratsi kontejnerova nastavba ala Avie s dilky napr.z 4564 ?

Raistlin M

Mně osobně se líbí víc 1, než 2. Líbí se mi ta pořádná korba.
3 je pro mně předmětem ke smutku, neboť to černé rameno jeřábu momentálně scháním a v kw mám dvě nebo tři polámané. Líbí se mi však, jen ji neporovnávám s nákladáčky.
S těma podvozkama je v tomhle měřítku asi problém. Poměru k realitě nelze dosáhnout.

tazzy

mi se zase líbí nejvíc nakladacek cislo 3, hlavne jeho kabina pro ridice a potom asi cislo 2  ;), v modre by se mi to asi taky libilo vic  ;) ;D

rdk

Hlavně měl použít černou nit. ;) ;D ;D

otaznik

Č.1 a č.2 pěkné.
Č.3 hezká, i když až moc vysoká, kabina. Ovšem zadní část je dost špatná, to rameno k tomu vůbec nesedí.

Jindroush

Zrovinka zadní část je celá (c) LEGO  ;) Bohužel jinej díl na výrobu výsuvnýho jeřábu není (pokud jsem nechtěl použít XXL záležitosti), takže mi prakticky nic jinýho nezbylo.

otaznik

Citace od: Jindroush kdy 16.01.2006, 14:23:28
Zrovinka zadní část je celá (c) LEGO  ;) Bohužel jinej díl na výrobu výsuvnýho jeřábu není (pokud jsem nechtěl použít XXL záležitosti), takže mi prakticky nic jinýho nezbylo.
Já vím, že je to z Cargomastera, ale tam bylo trošku jiný měřítko, tohle už jsou přecejen full-6-stud náklaďáky. Mě se to tam prostě nelíbí. To rameno mi přijde dost krátký vzhledem k velikosti náklaďáku. Taky tomu vadí vysoká kabina (přední), protože ta zadní je nižší a působí to divně..
Samozřejmě nic osobního, jen názor... 8)

Jindroush

Původně tam byla MOC nástavba, daleko vyšší, takže to rameno leželo na kabině, ale bylo to děsně krabicoidní...

werrac

Asi nezbyde nic jineho, nez s jerabovym ramenem, stejne jako s modrym nakladakem, pockat na 7898 do zari nebo, pri nezmenenych dodavkach k nam, mozna az do Vanoc :-)

Jindroush

LEGO žádný jiný výsuvný rameno nemá a pro tohle měřítko mít nebude  :-\
Holt prostě součástkový a velikostní limit.

ass

Truck č.2 se mi líbí nejvíc...
BTW stavěl jsi to podle toho obrázku 7898 co už tu byl nebo je někde novej ?

J_BOB

"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

JOHN

me se libi vsechny , 2. je ale nej........ ;)

Jarmila

Moc hezký.
Stáhla jsem si obrázky domů Josífkovi pro inspiraci. V případě použití Tvých nápadů - požaduješ nějaké autorské poplatky?  ;D ;D ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Jindroush

Vzhledem k tomu, že jsem část obšlehl, nemůžu proti dalšímu obšlehávání nic namítat  ;)

Jarmila

Citace od: Jarmila kdy 17.01.2006, 17:37:39
Moc hezký.
Stáhla jsem si obrázky domů Josífkovi pro inspiraci. V případě použití Tvých nápadů - požaduješ nějaké autorské poplatky?  ;D ;D ;D

Při čištění domácího PC jsem narazila na fotky Tvých náklaďáčků.
Mám vyřídit komentář Josífka: "Tohle by mohlo Lego klidně vyrábět. Nejvíc se mi líbí trojka."  A šel stavět vlastní variace.  ;)
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!