Přívěšky na klíče

Založil cembry, 31.05.2006, 21:02:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

cembry

Nevi nekdo jestli by se dal nekde v CR zakoupit privesek na klice Darth Vader? Pripadne Luke Skywalker nebo neco obdobnyho ze Star Wars?

J_BOB

ja som jeden dostal k reklamacii..(Darth Vader). AK ti tdaco chyba, napis si o to a mozno dostanes privesok:)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

cembry

Bohuzel mi nic nechybi. Aspon v tech setech, ktery jsem uz rozbalil z krabice.  ;)
Nejaky dalsi tip by nebyl?

Rob

jeden čas je snad prodávala Katka legáčková. Zkus se zeptat tam...
Rob

Dickie

Citace od: Rob kdy 01.06.2006, 12:46:45
jeden čas je snad prodávala Katka legáčková. Zkus se zeptat tam...

Teta Kateřina teď má v e-shopu jen nějakýho opalovače nebo co to je, ale onehdy na krámě měla větší výběr, než co ve stejnou dobu ukazoval e-shop. čili leda se zastavit tam...
http://katalog-lego.legacek.cz/ostatni-lego+c1906/privesky+c2029/
Ceterum autem censeo Carthaginem delendam esse.

Llevelyn

budeš muset vyčkat další vlny nákupů na S@H.. a koupit si i magnety na ledničku a jiné legofilovy nutnosti. >:D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

MwK

Citace od: J_BOB kdy 31.05.2006, 22:24:58
ja som jeden dostal k reklamacii..(Darth Vader). AK ti tdaco chyba, napis si o to a mozno dostanes privesok:)
Ja som ziskal privesok Dartha Vadera na meniny od bratranca...(viete J_bob dostal dva a jeden putoval ku mne... ::))
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Jarmila

Citace od: cembry kdy 31.05.2006, 23:30:00
Bohuzel mi nic nechybi. Aspon v tech setech, ktery jsem uz rozbalil z krabice.  ;)
Nejaky dalsi tip by nebyl?
Jo, mám tip. Sepíšu doma vadné a chybějící díly za poslední rok. Pokud to sepíšeš a vyreklamuješ, klidně Ti přívěšek přenechám. Ale nezaručuji, že pošlou Tebou vysněný.  ;)
(Sama nic reklamovat nebudu, protože jsem jazykový negramot.  :'( )
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Dickie

Citace od: Jarmila kdy 02.06.2006, 14:02:19
(Sama nic reklamovat nebudu, protože jsem jazykový negramot.  :'( )

na tom ale fakt nic není, já reklamovala minulý týden (dva duplo dílky v boxu byly v jiné barvě. prostě se jim místo oranžových nějak připletly zelený...) a bez problémů jsem to zvládla... trosky středoškolské angličtiny a online anglicko-český slovník na seznamu úplně stačej...

Jarmila

Citace od: Dickie kdy 02.06.2006, 14:34:50
trosky středoškolské angličtiny a online anglicko-český slovník na seznamu úplně stačej...
Mně teda nestačí. Mně na jazyky chybí kus mozku a jsem totálně mimo. Němčinář ze mne na střední škole dostal záchvat dusivého kašle a pro další školní rok se raději nechal přeložit. Fakt jsem na jazyky, tedy cizí jazyky, naprosto nepoužitelná. Je mi líto.
Buď se s někým, kdo má na mne nervy, domluvím na reklamaci nebo mi doma zůstanou vadné dílky, jinak barevné dílky a další mi budou chybět neb se prostě nevyskytly. Např. z 8874 mi chyběla ta základní kostka, se kterou se začíná - placka 2x16 v černé barvě  (4282). Abych to mohla postavit, tak jsem ji vykuchala z něčeho jiného. A vím, že tuhle kostičku doma navíc nemám. Jinak bych na to úplně pšouk.... >:(

Dickie

Citace od: Jarmila kdy 02.06.2006, 14:42:47
Buď se s někým, kdo má na mne nervy, domluvím na reklamaci nebo mi doma zůstanou vadné dílky, jinak barevné dílky a další mi budou chybět neb se prostě nevyskytly. Např. z 8874 mi chyběla ta základní kostka, se kterou se začíná - placka 2x16 v černé barvě  (4282). Abych to mohla postavit, tak jsem ji vykuchala z něčeho jiného. A vím, že tuhle kostičku doma navíc nemám. Jinak bych na to úplně pšouk.... >:(

tak to sepiš a já ti to klidně odešlu.
po neděli, dřív nebudu na netu

Jarmila

Citace od: Dickie kdy 02.06.2006, 15:05:05
tak to sepiš a já ti to klidně odešlu.
po neděli, dřív nebudu na netu

Díky, beru Tě za slovo. O víkendu sepíšu, po neděli převedu na řeč čísel (set, dílek, možství, barva) a předám soukromou poštou. Pošlou-li nějaký bonus - je Tvůj.

Llevelyn

Kdo to bez přívěsků na klíče nevydrží, naši východní bratři mají zásobu.. zde http://www.legacik.sk/?page=clikits
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))