Peetr's pirates

Založil Peetrs, 05.10.2006, 08:45:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ravenhorn

Hm nejlepší vysvětlení za poslední dobu  ;D
Castle, Pirates a Star Wars.

petras81

to je jasne, ze az to bude v kupe, tak to nafotim.... ted to nejde, protoze mam 1/3 tady v anglii a 2/3 v cechach... chtel bych take udelat nejake poradne pozadi a vubec takove diorama... neco dle katalogu a plakatu z 90' let... ted jenom dumam jak na to... asi se budu muset poradit s nejakym vlackarem ;) ale kazdopadne se teste... protoze moje Port Royal bude mazec... uz jsem objednal 13ks bananu z bricklinku, takze tam bude i shop jako je k videni v 6255 :D

kupeclega

Tak to ti držím palce. Mým snem vždycky bylo sestavit gigantický vojenský přístav s vojenskou osadou a blížící se invazívní pirátskou lodí. Ale vidím, že než nashromáždím potřebné modely a kostky, ty už budeš jen zdokonalovat ten svůj výtvor.
Nevím, co máš za plakáty, ale pro mě osobně je zajímavou scéna z titulní strany pirátů v knize nápadů z roku 1990. Tak ať se daří při stavění

petras81

Citace od: kupeclega kdy 12.04.2007, 11:05:02
Tak to ti držím palce. Mým snem vždycky bylo sestavit gigantický vojenský přístav s vojenskou osadou a blížící se invazívní pirátskou lodí. Ale vidím, že než nashromáždím potřebné modely a kostky, ty už budeš jen zdokonalovat ten svůj výtvor.
Nevím, co máš za plakáty, ale pro mě osobně je zajímavou scéna z titulní strany pirátů v knize nápadů z roku 1990. Tak ať se daří při stavění
hele to neznam... jestli je to nekde na netu... tak zasli link (na knihu napadu). Jinak myslim dioramata celkove... jestli mas nejake katalogy 1990 - 1995 tak se mrkni na ty skaly... mysli ze zakladem je jasne polystyren, ale co potom... je to strasne promakany... a prijde me, ze je na nem pak nalepeny pisek a ten je potom vystinovany... ale ja na to prijdu a jdu do toho... ;D

petras81

Frco

Tak to tvoje je teda fakt lepsie, aj ked piratov nezbieram, toto bol vzdy moj sen, takze dakujem za jeho splnenie  :D

kupeclega

No teda......klobouk dolů