(Vlastní) Dasgen Empire

Založil TomG, 15.03.2007, 10:12:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

TomG

Nebudu zatím vymýšlet popis k mému impériu.  >:D

Takže sem nejprve budu postupně přidávat obrázky a občas nějaký ten popisek. Základna je prozatím ve stádiu výstavby.

Na prvním obrázku je tedy běžný voják impéria (pozná se podle černé helmy a černých částí výstroje). Na hrudi má logo impéria a v ruce těžký plasmový kanón. Což sice není úplně běžná zbraň, ale tento voják je jí vybaven. :) Pár obrázků výsadkové lodě dodám později.
Only the best can survive.

TomG

Takže další obrázek. Až bude nějaké normálnější osvětlení, než umělé + blesk, tak to nafotím znova, ať jsou vidět detaily.
Jinak pro informaci na obrázku je několik členů vojsk Dasgen Empire s výzbroji a starší výsadkovou lodí D-7 pro 6 mužů. Loď má samozřejmě interiér. Později nafotím.

Všímaví si jistě všimnou, že zde je o něco novější varianta těžkého plasmového kanónu.

Mtron

;D já žasnu , logo na figách Dasgen Empire je úžasné, sedí jim skvěle, ostatně další věci jako upgrade plasmového kanonu jsou taky dobrý... další poznámky k tomu nemám, pze se jistě vystavuju hned útoku ze strany Dasgen Empire no bojim bojim proto zbrojim

p.s. nejsem komunista a Mtroni nejsou komunisticky rudí pro pořádek a výstrahu pro všechny kdo tento slogan použijí.

MTRON OUT
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Jonas

Ač jsem laik v oblasti Space a Stars War, tak raketoplán, který postavil TomG se mi líbí od prvního pohledu. Má realistický vzhled a velmi příjemně působící barevné schéma. Myslím, že Mtron se může těšit na kvalitní vesmírnou konkurenci.
Jonas - Můj Brickshelf

peter

Hezky pěkně, vypadá to opravdu úžasně a ty nálepky tomu dodávají skvělý ráz. Loď je sice podle mě trošku staromódní, ale to vůbec nevadí. Jelikož se jedná o neznámou civilizace, tak proč by ne. Barevně je velmi dobře sladěná a samolepky ji dodávají ten správný šmrnc.

Co se týká jednotky, tak bez loga by byli opravdu velmi obyčejní. Logo jim tedy dodalo výrazné oživení. Co se týče pěchotního zbrojního arzenálu, tak k tomu nemám výhrad, nejvíce se mi líbí ty "něco" co mají dva členové vlevo nahoře - trochu mi připomínají těžké kulomety s detektory pohybu z filmu Aliens.

Už se tedy moc těším na základnu a další techniku.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

TomG

Jak jsem slíbil, zde je pár dalších fotek výsadkové lodě, zkráceně označené dropship. První fotky je nafocení ze všech stran v zavřeném tvaru.
Na dalších fotkách je dropship otevřený, aby bylo vidět piloty a výsadek. Jak si zajisté všimnete, tak výsadek jsou čtyři muži a každý má po ruce vlastní zbraň. Airtanky (6 ks) jsou schované na hácích mezi hlavním a záložním pilotem. Je to kapku vidět na šestém obrázku.
A poslední obrázek? Focení dropshipu nezůstalo bez zájmu našeho kocoura :)
Být venku trochu víc světla, tak by ty fotky vypadaly o něco líp, ale bohužel je počasí nic moc. Pokud si všimnete některé podobnosti v konstrukci s lodí FUTURON od Petera, tak je níže popsáno, proč tomu tak je. :)
Základna stále ve výstavbě. Hotovo zatím jedno patro, čekám na dílky z BL pro pokračování stavby.

EDIT: Pár technických dat.
Název: Dropship D-7
Výrobce: Alderian Industries
Účel: Doprava personálu a menších přepadových oddílů na přesunuté základny Impéria.
Posádka: 1 pilot a 5 členů výsadku nebo častěji 2 piloti a 4 členové výsadku.
Výzbroj: 6 ks středních plasmových kanónů, 2 ks iontových a 2 ks laserových děl. Iontová jsou ty na křídlech a laserová před předním podvozkem. Dále je možné pod křídla zavěsit 4 ks řízených raket typ GTB-74A.
Historie: Před nějakou dobou se našim vědcům podařilo získat výkresy prototypu lodí FUTURONu a jelikož obsahovaly několik zajímavých nápadů. Tak byly použity ke konstrukci této lodě. Která ačkoliv je typově docela stará, tak stále je ve službě několik desítek kusů. Je velmi spolehlivá a chová se velmi dobře na planetách, kde je atmosféra. Impérium má nyní mnohem modernější dropshipy, ale nemá ve zvyku šrotovat to co zatím dobře slouží.

TomG

Při průzkumu terénu jsme našli vetřelce. Mantorský pirát. Občas se v tomto konci vesmíru zatoulají menší skupiny těchto pirátu. Jsou docela nebezpeční.

Thrawn

Citace od: TomG kdy 19.03.2007, 19:44:01
Při průzkumu terénu jsme našli vetřelce. Mantorský pirát. Občas se v tomto konci vesmíru zatoulají menší skupiny těchto pirátu. Jsou docela nebezpeční.

Tyhle znám. Pokud by jste se s ním nechtěli párat, rád bych jej převzal do své jurisdikce. Pokud ne, tak navrhuji jediný trest :)
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Peetrs

Vidím, že brzy začne válka gangů, až dorazí moji Blactron I- piráti. Do pašování a únosů nám nikdo dělat nebude!  >:D Dnes dorazily, první průzkumné lodě a základna se začne budovat co nevidět.   ;)

Mtron

no pánové koukám, že jste si mě vzali na mušku  8) uvidíme, uvidíme. jak je vidět máte strach z rodu Mtron  ;D ;D jinak by jste nedělali tuhle přehlídku. Jen dál, jen dál... zatýkejte, mučte, obviňujte je... tohle nás neoslabí. Co nás neoslabí to nás posílí

Mtron OUT
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

peter

Citace od: Mtron kdy 19.03.2007, 21:31:24
no pánové koukám, že jste si mě vzali na mušku  8) uvidíme, uvidíme. jak je vidět máte strach z rodu Mtron  ;D ;D jinak by jste nedělali tuhle přehlídku. Jen dál, jen dál... zatýkejte, mučte, obviňujte je... tohle nás neoslabí. Co nás neoslabí to nás posílí

Mtron OUT

Citace od: Thrawn kdy 19.03.2007, 19:57:00

Tyhle znám. Pokud by jste se s ním nechtěli párat, rád bych jej převzal do své jurisdikce. Pokud ne, tak navrhuji jediný trest :)

No já tedy nevím, ale jste si všichni jistí ??? Pokud si dobře přečtete příspěvěk od Dasgen Empire:

... tak se nikde nepíše o Mtronech, ale o nějakých Mantorech. Pokud to není překlep, tak si myslím, že není důvod k nějakému většímu humbuku kolem ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

TomG

Je to přesně jak píše Peter. Skutečně jsem se v tom názvu neupsal. Dasgen Empire se zatím s Mtrony nepotkalo a jediné co potkalo jsou tito "Matronští piráti". Pokud jsou nějak příbuzní s Mtrony, je to čistě Mtronův a jejich problém, aby si udělal pořádek. V této galaxii se chovají jako piráti a podle toho s nimi bude zacházeno.  >:D

Thrawn

Tak tak, s piráty nelze jednat jinak. Kdyby náhodou Mtroni potřebovali pomoc, mám tady tři legie, ehm, "poradců" a jednu docela slušnou flotilu, která ráda přiletí do Vašich soustav na odbornou pomoc. S potlačováním povstání a chytání zločinců máme poměrně dobré zkušenosti  ;D
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

TomG

Na první fotce je vidět průzkumné vozidlo při průzkumu.

Na druhé fotce je vidět stroj v otevřeném stavu a vyklopenou přídí. Je dobře patrný hlavní displej řidiče a jedna z vědeckých konzolí v režimu obsluhy zbraní, dále hlavní radar, sklopná anténa (aby bylo možné stroj parkovat uvnitř stanice), střední kanón s kamerou a otevřený zadní průlez.

Na třetí fotce je detail na druhou vědeckou konzoli, nyní přepnutou do režimu navigace.

Na čtvrté fotce je pohled zezadu. Jsou dobře vidět senzory na detekci min.

Na poslední fotce je momentka s výsadkovou lodí pro porovnání velikosti.

TTD:
Název: Explorer Vehicle DXV-5
Výrobce: Mangerian Factory
Účel: Povrchový průzkum planet do hloubky 3 metrů, mapování inteligentních případně jinak zajímavých forem života.
Posádka: 1 řidič a 2 členové týmu.
Výzbroj: 1 střední laserový kanón se spřaženou kamerou.
Historie: Behěm testování malého průzkumného vozidla jsme zjistili, že na této planetě se dané vozidlo nehodí, takže došlo k upravení novějšího lehkého transportéru D-5 pro tyto účely. Byly poněkud omezeny zbraňové systémy, přidán radar středního dosahu, senzory na detekci min po stranách stroje, doplněna elektronika a počítačové systémy pro výzkum planety. Stroj obsahuje hlavní navigační a řídící počítač. Dále dvě veděcké konzole, kde jedna z nich může fugovat jako víceučelové navigační stanoviště a druhé jako konzole pro obsluhu senzorů a zbraní. Ze stroje není přímo vidět, slouží k tomu několik drobných kamer v pancíři stroje.

TomG

Kvůli časté přítomnosti Matronských pirátů v sektoru, byly přiveleny speciální jednotky pro boj ve vesmíru.

EDIT: Původní fotky nahrazeny novějšími a doplněn popis.

Na obrázcích jsou tři členové teto jednotky. Velitel s výložkami a starší verzí jetpacku. Zbývající dva vojáci už mají novější jetpacky a všichni jsou vyzbrojeni pulsní puškou. Tato puška má dlouhý dostřel a pokročilý zaměřovací systém.