GBC Skyline Drop

Založil juggleman, 03.05.2026, 22:31:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

juggleman

Ahoj,
neni to sice dokonale (jako ze to tradicne ztraci sem tam micky), ale i tak vas to treba pobavi :)
Zdravi Tom

444martinhanak

Neskutečné.
Tome, spíš Ty vůbec někdy? Nebo jen pořád vymýšlíš?
Jen pár postřehů - ale jem hodně detailů, které se mi líbí:
Od začátku videa jsem si lámal hlavu nad tím, co je to za zvláštní díl na konci zahnutý. Ještě že jsi do videa dal obrázek vrtulníku. Použít listy vrtule jako dráhu pro kuličky? - Jsi představivost sama.
A nechat průhledný container, aby se samovolně vrátil dolů a chvíli se pohyboval doleva/doprava a pak ho teprve zafixovat v potřebné poloze - tomu říkám, že jsi GBC básník. - Já bych to třeba od začátku hned stavěl (pokud bych byl schopen něco sám vymyslet) tak, abych container donutil zastavit v potřebné poloze. Dovolíš stroji, aby si chvíli dělal co chce, ale pak ho usměrníš.
A taky musím pochválit, jak ty videa zpracováváš.
Mám vždycky radost, když můžu na výstavě naživo pozorovat detailní chod Tvých strojů.

juggleman

Citace od: 444martinhanak kdy 06.05.2026, 11:20:27Neskutečné.
Tome, spíš Ty vůbec někdy? Nebo jen pořád vymýšlíš?
Jen pár postřehů - ale jem hodně detailů, které se mi líbí:
Od začátku videa jsem si lámal hlavu nad tím, co je to za zvláštní díl na konci zahnutý. Ještě že jsi do videa dal obrázek vrtulníku. Použít listy vrtule jako dráhu pro kuličky? - Jsi představivost sama.
A nechat průhledný container, aby se samovolně vrátil dolů a chvíli se pohyboval doleva/doprava a pak ho teprve zafixovat v potřebné poloze - tomu říkám, že jsi GBC básník. - Já bych to třeba od začátku hned stavěl (pokud bych byl schopen něco sám vymyslet) tak, abych container donutil zastavit v potřebné poloze. Dovolíš stroji, aby si chvíli dělal co chce, ale pak ho usměrníš.
A taky musím pochválit, jak ty videa zpracováváš.
Mám vždycky radost, když můžu na výstavě naživo pozorovat detailní chod Tvých strojů.

Ahoj,
moc a moc dekuji.

>> Tome, spíš Ty vůbec někdy?
Ano, casto chodim spat kvuli strojum az o pulnoci

>> Nebo jen pořád vymýšlíš?
Na to mam plavecky bazen: nebudes verit, zjistil jsem (jak Krecek v nocni kosili), ze pri plavani v bazenu mi skacou do hlavy napady :) Chodim plavat 2x tydne.

Tvoje mila slova mi dodavaji energii na dalsi vylepsovani a staveni novych stroju.
Mam velkou radost a skvely den diky Tobe.
Tesim se na dalsi nasi kooperaci v Bruntale (snad to tam vezmu!)
Zdravi Te Tom