F1 Helmy

Založil Anatyt, 05.03.2026, 13:20:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Nevyzerá to zle, navyše to vyzerá komplet celé potlačené (až na štítky - človek nepochopí), len otázka je - načo? Zodpoviem si - zberatelské série (všeobecne, nie len v Legu) sú dnes dobrá ryža pre toho, kto ich emituje.

https://brickset.com/article/130154/formula-1-helmets-revealed!

peter

No už se těším v kterých MOCech se objeví ty jejich vizory. Zejména ten červený pro Space Police I.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Anatyt

Na zväčšenej figúrke SP1 ?  >:D

Daniel

Citace od: peter kdy 05.03.2026, 15:18:54No už se těším v kterých MOCech se objeví ty jejich vizory. Zejména ten červený pro Space Police I.
Naprosto přesně stejnou myšlenku jsem měl při prvním pohledu! ;)
Takže je super, že to nebude (snad) potištěné.

Anatyt

No potlačené to pravdepodobne bude. Mohli to dať ako strhávaciu fóliu, ako v reále. :D

peter

Měli by to být samolepky ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Strider

Když zakryju dolní 2/3 přilby, připomíná mi hokejistickou.

Anatyt

Citace od: peter kdy 06.03.2026, 09:37:22Měli by to být samolepky ;)

Aj ten pásik hore na vizore? 8) Ale ak aj nie - veď môže mať SP1 sponzora HP a Richard Mille. ;D

Citace od: Strider kdy 06.03.2026, 13:09:47Když zakryju dolní 2/3 přilby, připomíná mi hokejistickou.

Neboj, počítam, že licencia s NHL na seba nenechá dlho čakať. >:D

mesje

Citace od: Anatyt kdy 05.03.2026, 13:20:50.. len otázka je - načo?

Mne príde celý tento F1 hype nepochopiteľný, formule na všetky spôsoby a veľkosti, ešte aj cmf skatulky, dokonca stihli už aj reedíciu technik mclarenu hneď po skončení prvého, a teraz ešte aj helmy... co príde dalsie, rukavice?
Celkovo tieto hlavy, busty a sochy sú dnes v legu úplne na vzostupe naprieč temami, a trochu sa to vzďaľuje podstate lega ako stavby, resp hernej zostavy...