CREATOR 2026

Založil Anatyt, 02.12.2025, 09:52:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Anatyt

milanv

Tak tohle je zákeřný útok na mou peněženku, to jim nezapomenu. Vždyť to je jeden krásnější set než druhý! Zvířátka neodfláknutá, tj. i se zajímavými 2. a 3. modely (i nejslabší set (pravěk) je pěkný, ostatní jsou přímo ukázkové jak má vypadat Creator 3v1), ten astronomický to pak už jen dorazil... Ten prostě musím mít už jen jako podporu designerovi a managementu, že do toho šli a takhle se jim to povedlo.

Mimochodem, pomožte mi prosím s těmi hrami. Poznal jsem na 2. a 3. modelu Tetris a Arkanoid. Před hlavním modelem je položený dole Space Riders (či jak se to jmenovalo). Ale druhý z té hromádky a ten na hlavním modelu jsem nepoznal. Tušíte?
Pán na Žlutém hradě

Anatyt

Citace od: milanv kdy 02.12.2025, 20:48:23Mimochodem, pomožte mi prosím s těmi hrami. Poznal jsem na 2. a 3. modelu Tetris a Arkanoid. Před hlavním modelem je položený dole Space Riders (či jak se to jmenovalo). Ale druhý z té hromádky a ten na hlavním modelu jsem nepoznal. Tušíte?

Super Mario.

milanv

Citace od: Anatyt kdy 02.12.2025, 20:55:28Super Mario.
Ten na hlavním modelu? To asi ano, to máš pravdu. A ten druhý z hromádky před? Nějaké Frozen bubbles nebo něco podobného?
Pán na Žlutém hradě

Anatyt

Môže to byť aj Frozen Bubbles. :)

Tomik

Souhlasím s @milanv, že se tato várka setů opět povedla. Mě osobně nejvíce zaujal křeček, pes a žralok. Křeček v tomto formátu je něco, co tu ještě nebylo a ježek s orlem jsou pěkné a také celkem raritní alternativní modely. Pes je roztomilost sama, navíc kačer s veverkou se též povedli. Žralok je oproti tomu "prach prostá" recyklace setu 31088, nicméně ve větším měřítku a s jedním odlišným alternativním modelem.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

milanv

Samozřejmě, kdybychom hledali chyby, tak to UFO jako alternativní model astronomického setu je výsměch. Buď ho spíchli za hodinu před termínem odevzdání nebo byli na drogách nebo jim virus v počítačovém systému omylem hodil na krabici obrázek z polybagu za 60 Kč. Jiné možnosti mě nenapadají... Ale už kombinace dalekohled (se Sluneční soustavou!) a mikroskop je dostatečně pěkná, aby ten set za to stál. A jen se bude holt člověk tvářit, že věděl předem, že si kupuje 2v1 :)
Pán na Žlutém hradě

Anatyt

Milan, už sú vonku detailnejšie fotky hier. ;)