LEGO Art 2026

Založil Anatyt, 18.11.2025, 17:15:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Japonská idylka - tá pretekajúca voda a letiace žeriavy sa mi páčia. :)

https://brickset.com/article/126985/lego-art-31218-japanese-cherry-blossom-landscape-announced!

milanv

Co na toto říct? Jedním slovem: respekt. Sám o sobě bych nic podobného nestavěl ani nekupoval. Knoflík romantičnosti už je podle mě stržený :) a nikdy jsem si nedokázal představit, že si domů pověsím LEGO jako obraz, byť by bylo sebekrásnější. Ale přesto vidím tu promakanost na všech frontách. A tolik nápadů! Fakt si s tím vyhráli. A jestli správně vidím v labutích ta páčidla, tak i za humor musím dát body navíc :) Proto naprostý respekt k dobře udělané práci.

...a když ještě "vedle" vidím nový set Architecture, tak musím říct, že se designéři překonávají. Zachraňuje to (za mě) tradičně Technic. Na ten je spoleh, že neutratím úplně všechno - milionpáté auto s překvapivými funkcemi jízda vpřed a zatáčení. Uf, ještě že aspoň ti nezklamali!  >:D
Pán na Žlutém hradě

Anatyt

Citace od: milanv kdy 18.11.2025, 18:38:54A jestli správně vidím v labutích ta páčidla,

...na jeřábech. ;)

milanv

Citace od: Anatyt kdy 18.11.2025, 18:52:02
Citace od: milanv kdy 18.11.2025, 18:38:54A jestli správně vidím v labutích ta páčidla,

...na jeřábech. ;)
Šmarja panno, taková ostuda. Jaké labutě, když je to Japonsko! A navíc jsi to i psal :)
Pán na Žlutém hradě