Svět malých/velkých stavitelů 2022

Založil Clermont, 22.09.2022, 14:24:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Clermont

Rok se s rokem sešel a jako i minulý rok, na poslední chvíli se v Plesné rozhodlo, že opět uděláme herní den dětí s Legem a k tomu malou výstavu Lega.

Prostory zůstávají stejné jako minulý rok viz fotky výše, skvělá organizátorka zůstala taktéž a vystavovatelé z minulého roku se opět ozvali že chtějí vystavovat.
Pokud by se někdo našel, kdo se chce přidat třeba i s malým MOCem, budeme rádi.

Napadlo mě, jestli někdo bude v Olomouci na výstavě, která je týden před Plesenskou a bude mít nějaký model který by mohl poslat do Ostravy, rád si ho v Olomouci půjčím a třeba na jarní Ostravské výstavě od Moniky ho můžu vrátit. Bude u mě přes zimu uschovaný. :)

Jen připomínám, tahle výstava je nezisková, není extra propagovaná a vstupné je jen na pokrytí uklízečky, malého občerstvení a cen pro děti. Všichni to děláme zadarmo. Informace o minulém ročníku je výše ve vlákně.

Tímto i děkuji Kostkám za pomoc při organizaci a samozřejmě je uvádíme i na plakátu jako spolupořadatele.

Jakékoliv dotazy směřujte na mě

Děkuji

Clermont

Plakát výstavy

Clermont

Někteří z Vás jste odpočívali po náročném víkendu z Olomouce, pár Vás jelo oslavovat na Lipno a pár z nás jsme opět jeli vystavit něco málo modelů do malé vesničky u Ostravy  :D
Primárně šlo zase o hraní si dětí s Legem, výstava jejich modelů a soutěž o nejlepší model ve dvou kategoriích (mladší a starší děti).

Akce proběhla stejně jako minulý rok v komorní atmosféře kterou si děti maximálně užily.

Děkuji za podporu Kostek bez které by se akce nejspíš ani nedělala, děkuji Kubovi, Samymu a Ondrovi za modely, Igorusovi za poskytnutí Modulárního města a Alici - organizátorce za pěkně strávený víkend  :)

Info o akci:

Termín:
22.10.2022     10:00-18:00
23.10.2022       9:00-14:00
Vstupné: 20Kč
Místo:
Ostrava - Plesná
Tělocvična DDM
Plocha:
cca 500m2
Vystavovatelů:
Dospělých - 6
Dětí - 24
Návštěvnost za oba dny:
Celkem 650

Clermont

Přikládám ještě ODKAZ na článek z Moravskoslezského deníku.

Icewalker

Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr