STAR WARS 2025

Založil Anatyt, 21.11.2024, 17:48:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

BlazejHolen

Citace od: Devilek kdy Včera v 09:42:46Mě teda nejvíc trápí, že snad nijak není propojená chodba z vězeňského podlaží do drtiče odpadků  :P , takže si nelze zopakovat kouzelnou scénu, jak hrdinové a hrdinka skáčou do smradu.

Tak ta zrovna propojená je. Mě "trápí" že set který má být ultimátní verzí Hvězdy smrti je placatá palačinka za 25+ tisíc s tunou samolepek, recyklovanýma figurkama, který rozhodně nejsou nijak extra. "Chtěli jsme něco nového, neotřelého..." říká designer setu Ceasar...hmmm tak to dopadá když se inovuje jen proto aby se inovovalo a na fanoušky se kašle, páč oni to stejně koupí...

mesje

Citace od: BlazejHolen kdy Včera v 19:04:30Tak ta zrovna propojená je. Mě "trápí" že set který má být ultimátní verzí Hvězdy smrti je placatá palačinka za 25+ tisíc s tunou samolepek, recyklovanýma figurkama, který rozhodně nejsou nijak extra. "Chtěli jsme něco nového, neotřelého..." říká designer setu Ceasar...hmmm tak to dopadá když se inovuje jen proto aby se inovovalo a na fanoušky se kašle, páč oni to stejně koupí...

z hladiska marketingu je dost zufale, ze najvacsi set z hladiska poctu dielikov je mapa sveta a z pohladu ceny tato placka... to ked ukazem laikovi tak si bude tukat na celo...
a pri tomto sete dost pochybujem, ze si to kupia fanusikovia - prepalili to vizualne, cenovo, i z hladiska figuriek, ako pises... toto bude prepadak a pojde do masivnych zliav, a aj tak skonci do 2 rokov... toto musi byt extra hardcore fanusik SW, aby to kupil, mozno niekto co nevie co s prachmi a chce mat vsetko... ale kedze to neni UCS, a cenovo uplne mimo deti, tak sa fakt budu tazko hladat cielova skupina - ak by to premakali a bola z toho super death star, tak sa najde vela fanusikov, co proste naskrabe aj tych 25000 kč....

Anatyt

Ako, verím že tam je ten rozdiel v počte dielov, ale nech sa snažím akokolvek, ja tam ten rozdiel opticky nevidím.