The legend of Zelda 2024

Založil Kubos.cz, 30.01.2024, 00:02:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kubos.cz

77092 The great Deku tree 2 in 1
Dílků - 2,500
Nový dílek - štít
Minifig - Link BOTW (modrý), Zelda BOTW, Link OOT (zelený, malé nohy)
Vydání - Záři 2024
Cena - $300

Podle čísla setu by se mohlo jednat o novou řadu. Ideas Zelda byl zamítnut již celkem 6x  ;D


Mr. Cube

Jó...to bylo to součástí toho velkého leaku cca před rokem (?), kde byla spousta věcí, buildable Lion King, Zelda, Barad-Dur, Medieval Market, Sněhurka a trpajzli atd. Jestli se to pomalu vyplňuje, tak je to příslib, že se možná dočkáme i ostatního.

MLT


Great Deku Tree 2 v 1 teď to na mne vyskočilo na FB a je to již i na shopu nahozeno

https://www.lego.com/cs-cz/product/great-deku-tree-2-in-1-77092

otaznik

Hmm, koukám, že licence byla asi hodně drahá. Poměr cena / výkon je v tomto případě tristní. Ani designově mě to nezaujalo.

mesje

Citace od: otaznik kdy 28.05.2024, 21:40:51Hmm, koukám, že licence byla asi hodně drahá. Poměr cena / výkon je v tomto případě tristní. Ani designově mě to nezaujalo.

to fakt...pozeram ze zaujimavy setik pre fanusikov, ale pri tej cene som skoro odpadol... navonok to posobi na set za polovicu, nechapem kde voslo tolko dielikov (napr podlozka je zbytocne zdvojena). to mali stlacit na menej dielikov a najma cenu o dost nizsiu... nechapem kto to bude kupovat, prienik fanusikov hry a lega je uz samo osebe rizikovy, a este musi ist o bohatych fanusikov..
dnes uz fakt hocico stoji 300 eur (7500 kc)... o to tazsie sa budu predavat taketo speciality... bezny clovek si nemoze dovolit rocne kupit 10 megasetov a nutne musi selektovat.

MLT

Citace od: otaznik kdy 28.05.2024, 21:40:51Hmm, koukám, že licence byla asi hodně drahá. Poměr cena / výkon je v tomto případě tristní. Ani designově mě to nezaujalo.

Přesně tak, jsem se chvilku musel rozkoukávat, jestli špatně nevidím, když jsem tu cenu viděl.... To je naprosto šílené !!!

Colonel32


Daniel

Remcaly na cenu setů nemám rád (slušně řečeno). Zde mi ale cena vyrazila dech.
Když jsem viděl včera obrázek setu, tak jsem si říkal, že si ho pořídím a s menšími úpravami zakomponuji do svého Castle diorama. Dnes když jsem k setu viděl cenu, tak už vím, že tento strom tam mít nebudu ;D  ;D

Mr. Cube

...mě by stačily 2 figurky pro větší variabilitu Lesních lidí, ale ceny figů asi budou odpovídat ceně setu.  :o