(Vlastní) Micro Chrám sv. Bartoloměje

Založil Hardegon, 08.10.2024, 10:55:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

V roce 2012 jsem začal stavět svůj první zakázkový model Chrám sv. Bartoloměje v Plzni. Po těch letech přišla nostalgie, tak jsem si vystřihnul vlastní micro verzi.

Nejedná se o nijak prvotřídní dílo, ale stavebně jsem si to užil. Hledat z dostupných dílů tu správnou variantu, každou kostku jsem třikrát otočil, než jsem jí přidal, několikrát jsem to celé rozebral a předělal, vznikly tři nedokončené verze, než jsem chytnul měřítko a našel kompromisy...

Teď se tim kocham a říkám si, jestli by tomu neslušelo i celé historické centrum Plzně... >:D

poMOCník

Já jsem rozhodně pro pokračování alespoň pár domy vedle, protože pak teprve vynikne to měřítko. Takhle podle fotek modelu bych si myslel, že je kostel menší než ve skutečnosti. Na fotce působí daleko víc majestátně.

Jo a ty šikmé opěrné pilíře máš uchycené stejnou technikou jako já na zvonici Kostela sv. Mikuláše :)

otaznik

Citace od: Hardegon kdy 08.10.2024, 10:55:45Teď se tim kocham a říkám si, jestli by tomu neslušelo i celé historické centrum Plzně... >:D
Slušelo. :)

Sandokan

Ahoj, určitě by k tomu slušela renezanční radnice co je na náměstí.

peki

Je to pěkné. NA Legu mne baví jak změnou meřítka musíš řešit jiné situace.

Robkteryten

Jen pokračuj, celé centrum. Je to super.