Ideas 2018

Založil papluh, 28.11.2017, 16:24:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Stimpi

Hezký, to si přímo říká o soutěž, nebo společný projekt :)

milanv

Mě třeba dostal ten vnitřek ve stylu steam-punk: video.
Pán na Žlutém hradě

otaznik

Citace od: papluh kdy 18.10.2018, 16:02:42
21315 Pop-Up Book, 859 pieces
No, tak tohle vynechám, absolutně mě to neoslovilo.

Tomik

Mně se ta knížka líbí a vážně uvažuju o tom, že si jí koupím. Navíc si myslím, že s pomocí kostek v setu půjdou postavit i další alternativní scenérie, takže stačí dodat odpovídající figurky a získáš nové pohádky...
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Anatyt

Infantilný set.

Zoufalec

To je strašně divný u dětské stavebnice ::)

Anatyt

Fakt si myslíš, že každý Lego set je primárne určený do detských rúk? Fakt si myslíš, že Ideas je primárne určené na detské ručičky?

Tomik

I když děti ještě nemám, tak si dokážu živě představit, jak jim s pomocí této knihy budu vyprávět pohádky na dobrou noc. Řekl bych, že tento set je právě proto ideální pro dospělé (AFOLy), kteří mají děti.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Jezevec

Jako teď bych si to nekoupil, protože nemám tolik peněz, abych si koupil vše, co se mně líbí. Musím našetřit a vybírat, co se hodí nejvíc. Ale z pohledu pracujícího člověka, který třeba má dítě, bych to bral hned a bez váhání. Pohádku o Jackovi a kouzelných fazolích a o Karkulce jsem měl moc rád. :)

Mám ještě doma tu knížku, kde byly tyhle pohádky zasazené do seriálů Flinstounovi a Scooby-Doo, tedy že postavy z těchto dvou seriálů se jakoby ocitly v kůži hlavních hrdinů těchto pohádek. To jsem jako malý miloval a nikdy tu knížku nevyhodím, je to macek, tak tím mám podložený monitor. :D
Kde všude můžeš sledovat aktivity naší LEGO komunity Kostky.org?
Mrkni na náš Facebook nebo Instagram a sdílej, lajkuj, komentuj.

Villa Legina

Citace od: papluh kdy 18.10.2018, 16:02:42
21315 Pop-Up Book, 859 pieces
...DE 69.99€

Ďalšia stupidita. Čo nás čaká ešte? Plnený moriak? Skladacia pásomnica? Imitácia pampersiek s bábetkovským hovienkom vovnútri?  Anatómia cibule?   

hobby

Nejde o stupiditu, ale o demonstraci úžasné šikovnosti autora (myslím samozřejmě onen pohyb zavírání a otevírání knihy). Jako stupiditu bych mohl označit plno jiných "nápadů", které zde byly publikovány, ale neudělám to. >:D.

peter

Citace od: Tomik kdy 21.10.2018, 11:02:29I když děti ještě nemám, tak si dokážu živě představit, jak jim s pomocí této knihy budu vyprávět pohádky na dobrou noc. Řekl bych, že tento set je právě proto ideální pro dospělé (AFOLy), kteří mají děti.

Citace od: Jezevec kdy 21.10.2018, 11:10:14Ale z pohledu pracujícího člověka, který třeba má dítě, bych to bral hned a bez váhání.

Děti mám a stejně toto nekoupím, protože pro pohádku na dobrou noc je to k ničemu a celý proces usínání by to úplně zničilo. Knížka je tou nejlepší volbou - myslím tím klasická knížka. Tohle by jen rozptylovalo pozornost a děti by se zajímaly o všechny ty věci a hejblátka kolem. Při čtení knížky musí zapojovat svoji představivost a postupně se uklidňují, tohle by je spíše více probralo, nehledě k tomu, že každý večer se čte jiná pohádka.

Set je to hezký, ale jen na první pohled, jinak to je k ničemu. :P Na druhou stranu to je ale mnohem lepší než Adventure time ...
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Citace od: peter kdy 22.10.2018, 08:04:07
Děti mám a stejně toto nekoupím, protože pro pohádku na dobrou noc je to k ničemu a celý proces usínání by to úplně zničilo. Knížka je tou nejlepší volbou - myslím tím klasická knížka. Tohle by jen rozptylovalo pozornost a děti by se zajímaly o všechny ty věci a hejblátka kolem. Při čtení knížky musí zapojovat svoji představivost a postupně se uklidňují, tohle by je spíše více probralo, nehledě k tomu, že každý večer se čte jiná pohádka.

Set je to hezký, ale jen na první pohled, jinak to je k ničemu. :P Na druhou stranu to je ale mnohem lepší než Adventure time ...
Moje řeč. Klasická knížka nebo vyprávění je pro děti na noc ideální. Já tedy aktuálně zpívám, ale to se určitě časem změní, až dcery budou chtít něco lepšího.  :D

Jezevec

Jako že zpíváš dětem na dobrou noc? :D Jaký máš repertoár? To mě zajímá, protože jsem ještě neslyšel o zpívajícím taťkovi. Palec nahoru za to!

otaznik

Ano, starší dceři před spaním tak 4-5 písniček. O repertoáru se mluvit nedá, vždycky lovím v paměti nějakou píseň a občas si něco domyslím.  :D

jerzeeg

Citace od: otaznik kdy 22.10.2018, 19:56:51
Ano, starší dceři před spaním tak 4-5 písniček. O repertoáru se mluvit nedá, vždycky lovím v paměti nějakou píseň a občas si něco domyslím.  :D
Takze Hvezdna pechota..  ;D

A aby to nebyl uplny offtopic, tak..
Knizka vypada suprovne. Udelat si celou serii pohadek v obdobnem formatu, to by se krasne v knihovne v policce vyjimalo.

otaznik

Citace od: jerzeeg kdy 22.10.2018, 20:15:08
Asi tak, video ani zvukový záznam dávat z pochopitelných důvodů nebudu.  :)

Jezevec

Citace od: otaznik kdy 22.10.2018, 20:40:43
Citace od: jerzeeg kdy 22.10.2018, 20:15:08
Asi tak, video ani zvukový záznam dávat z pochopitelných důvodů nebudu.  :)

Já cením originalitu, kreativitu a odhodlání přijít s něčím takovým! :)

Drobuliatko

Nahodou, je to mile. :)

Icewalker

Musím LEGO ocenit za to, že se nezdráhá neustále přicházet s novými věcmi, ač se nemusejí vždy setkat s komerčním úspěchem. U Ideas je skvělé to, že to není všehno na jedno brdo, a každou chvíli vyberou něco jiného, z čehož si jeden vybere, a druhý ne. Já osobně z této série nakupoval pouze jednou, a to licencovaný set, který by jinak nevyšel. Knížku pořizovat nebudu, ale designově se mi líbí.
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

yoshimaka

Tak přestože je šance mizivá, přeci jen by hradaři mohli ocenit a podpořit nápad na příště https://ideas.lego.com/projects/b310ffb4-a50f-4ae7-b375-894bc96c815b
Lust och fägring stor