PF konektor

Založil Wigo, 19.11.2017, 11:13:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Wigo

Máte někdo nějakou informaci o tom, zda lze koupit (kde?) samostané Power Functions konektory - myslím tím pouze koncovky a ne propojovací káblík (lego 8886 nebo 8871). Koupil jsem pár PF prvků, bohužel mají ostříhané káblíky, tak zvažuji, co s tím. Díky za info.

Legman

Mohol by si to prosím ťa odfotiť? Ako to vyzerá ?

Wigo

No, koupit originál se asi nikde nedá, ale kdyby je měl někdo navíc - rád odkoupím
foto v příloze

znouzectnost

A není nejjednodušší rozstřihnout kabel a máš 2 konektory?

Wigo

Tak to jsem si taky myslel - bohužel na káblíku (např.8886) je upotřebitelný pouze jeden - druhý je "starý" typ

HD

Starý je jenom zespodu.
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Legman

A čo je na tom odfotenom konektore zlé?
Pokiaľ ide len o chybu v kábli tak sa to dá jednoducho opraviť.

Cavelon

Ja si myslím, že vy tu jeden o koze a druhý o voze. ;D
Ak som dobre pochopil, Ty si chcel, aby sem hodil fotku tých vecí, čo kúpil a on sem dal fotku toho, čo chce kúpiť.

Wigo

Přesně tak, chtěl jsem koupit jenom ty konektory a snad se to už podařilo - budou asi odstřihaný z PF prvků -  a já to zkusím dát zase dohromady.
Obecný závěr je, že se přímo ty konektory koupit nedají. Lego prostě nechce podporovat různé "bastlíře"... a možná je to tak i dobře... děkuji všem za reakce, i když žádnou zásadní informaci nepřinesly.

Legman

Citace od: Cavelon kdy 20.11.2017, 15:23:25
Ja si myslím, že vy tu jeden o koze a druhý o voze. ;D
Ak som dobre pochopil, Ty si chcel, aby sem hodil fotku tých vecí, čo kúpil a on sem dal fotku toho, čo chce kúpiť.
No presne :D Lebo v začiatku písal že majú ostrihané kábliky.. :D Tak som to chcel vidieť čo to vlastne znamená.
A tie konektory sa dajú rozobrať a vymeniť káblik za druhý.
Je to len nacvaknuté.