Getaway racer - 42046

Založil jojik, 07.01.2017, 13:26:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jojik

Toto je můj první technic , který jsem si koupil a složil.  A i když je návod jak pro blbce , tak dvě chyby jsem udělal , ach jo. V polovině skládání to přestalo bavit moji 4 letou pomocnici a zároveň testovací jezdkyni. Která se v okamžiku složení ihned objevila a zabavila auto na zkušební jízdy. Obratem mi ho vrátila , že má chybu a nejde dát dovnitř řidič a že auto bez řidiče nemůže jezdit. Její námitku jsem musel uznat jako oprávněnou .A proto jsem udělal zvedací střechu, aby šlo vložit zmíněného řidiče a ještě se mi jako dvouválec nelíbil, tak jsem z něj udělal  šestiválec . Tyto úpravy však mají vedlejší účinek , doma probíhají boje kdo bude jezdit. Ještě štěstí , že testovací jezdkyně chodí spát dřív než já. :)

sohibil

Tými valcami si mal asi na mysli výfuky, pretože silne pochybujem že pod kapotou má naozaj zostavený motor. Je na to príliš malý.

Vlastne vôbec nechápem, prečo to designovali ako technic, keďže to, aspoň podľa toho, čo vidím z fotiek, nemá prakticky nijaké funkcie. Ani len zatáčanie predných kolies. Odklápaciu strechu si urobil ty sám, takže to sa nepočíta. Podľa mňa mali tento set urobiť buď ako Creator alebo Racers.
Nečakajte odo mňa chválu, z toho je len stagnácia.
Čakajte dotazy na techniku stavby a kritiku. Jedine to posúva vpred.

stricekfido

a můžeš mi vysvětlit jak by to natahovací autířko zatáčelo? tohle je klasický pull back model, řekl bych jeden z těch zdařilejších, navíc pěkně upraven. Za mě palec nahoru

sohibil

@strycekfido:

1. To, že je naťahovacie, som nevedel.

2. Ak si poriadne nečítal môj post, tak len zopakujem, že podľa mňa by mal tento set patriť do témy Racers namiesto Technic.

3. Nikdy som nepovedal že ten model nie je zdarilý. Naopak, aj ja uznávam, že design je vcelku dobrý.
Nečakajte odo mňa chválu, z toho je len stagnácia.
Čakajte dotazy na techniku stavby a kritiku. Jedine to posúva vpred.

ThomasMorta

Citace od: sohibil kdy 08.01.2017, 18:47:32
Vlastne vôbec nechápem, prečo to designovali ako technic, keďže to, aspoň podľa toho, čo vidím z fotiek, nemá prakticky nijaké funkcie.
Myslím, že se má za to, že pullbacky jsou koncipované jako starter sets pro Technic, aby si děcka zvykly na jiný způsob stavění. Levnější sety jsou občas náročné na zručnost, dražší sety zase náročnější na trpělivost. Ale pullback s přehledem zvládne sestavit i děcko z prvního stupně a natahovací motor je dostatečná přidaná hodnota oproti Systemu. A když ho omrzí základní modely, může si postavit kombinovaný s větším výkonem (mývají využity oba motory).
Jsem AFOL a miluju řadu Nexo Knights!
Diskuse o Nexo Knights: NEXO KNIGHTS :: vlastní tvorba, modifikace, sbírky... :: Galerie mojí tvorby (hostováno na Rajce.cz)