LEGOLAND něměcko

Založil Johny650, 25.07.2016, 08:23:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Johny650

Ahoj,

Předem se omlouvám, že zakládám nové téma s tímto tématem (vím že jich je tu dost) ale i přesto Prosím někoho zdali byl letos v legolandu v něměcku.
Chystám se tam poprvé a autem. Na internetu jsem četl,že snad není potřeba žádná dálniční známka. jsou tam tedy nějaké poplatky po cestě? popř i nějakou radu kama tam jed. Na internetu je možnost koupit vstupné za 37EU prý na místě je to dražší o 15%.

I o nějaké info na co si dát pozor, nebo vidět.

Děkuji :)

Tomik

S cestou a vstupným neporadím, protože jsme tam jeli s cestovkou busem. Co se týká toho, co si nenechat ujít, potom doporučuju zajít do Brick Factory. Kromě ukázky výroby kostek si tam můžeš v obchodě koupit na váhu různé kostky (mají tam opravdu velký výběr) nebo postavit vlastního minifiga. Když jsem tam byl naposled, tak to stálo 9,90 EUR/100g, respektive 2 EUR/minifig.

Z atrakcí mě nejvíce uchvátili piráti - sedneš si na pirátskou loď a točením klikou stříkáš vodu z kanónu. Na začátku můžeš pokropit lidi ve frontě a dál budeš mít co dělat, abys skropil lidi u kanónů na břehu. Každopádně v případě návštěvy této atrakce doporučuju mít v záloze ještě jedno oblečení na převlečení - z té lodi suchý neodejdeš. ;) Dále se mi líbilo Hero Factory (pěkně tě to protřepe), horská dráha s auty (pro silnější povahy, protože žena z ní odcházela úplně zelená a nějakou dobu se mnou potom nemluvila) a Ninjago (vrtěním křídel se dá "letadlo" rozhoupat tak, že se budeš točit kolem dokola).
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Johny650

Citace od: Tomik kdy 25.07.2016, 09:25:45

Tomíku moc děkuji oblečení si asi vezmu. Vyjít s areálu se dá do auta? Díky :))

skywalker007

Akorát v brick fabrice mají na vzácné díly co se vyplatí omezení na 100g na den a člověka. A 100g stojí 9.00 euro. Pak si tam jde koupit za 0,30 euro příslušenství na minifigy nebo na kusy se tam dají koupit ruzné barvy podložek které jinde nejdou sehnat ale jsou celkem drahé. Ještě si tam jdou koupit zvířata nebo letos tam mněli u kasy vozíček pro postižené a mimino.

Tomik

Citace od: Johny650 kdy 25.07.2016, 09:38:17
Tomíku moc děkuji oblečení si asi vezmu. Vyjít s areálu se dá do auta? Díky :))
Když jsem tam byl naposled, tak to šlo. Jen si musíš nechat při odchodu obtisknout na ruku "neviditelné" razítko. Bez něj tě zpátky nepustili.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Johny650

Mám dotaz, v legolandu nás předbíhali u atrakcí lidi a chtěl jsem zjistit více, ale stránce lego jsem nic nenašel ani cenu. Ví někdo?

skywalker007

Ty lidi mněli expres pasy s kterými mohou předbíhat. Dají se koupit hned za vstupem vedle toho velkého obchodu. Mají asi 2 nebo 3 typy cenu nevím přesně ten nejlevnější stojí asi 15 euro na osobu s tím si jde zamluvit čas na atrakci a v ten tam přijít, ten nejdražší stojí asi 80 euro na osobu a jde s ním předbíhat neomezeně.