(Vlastní) komiks Letní nostalgie

Založil milanv, 26.02.2015, 01:01:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

milanv

Letní nostalgie

Svým způsobem je to možna hádanka, nevím jak moc to bude pro koho jednoduché. Ale doufám, že pak se pobavíte minimálně jako já při vymýšlení.

Pán na Žlutém hradě

Mr. Cube

O co jde, jsem zatím nevyřešil, ale je tam spousta pěkných nápadů. Ani nevím, co pochválit dřív. :D

Bard

Výborný nápad jako celek. Výborné nápady k jednotlivým větám - hlavně ten druhý obrázek.

Odpověď znám  ;). V zašifrovaném stavu zní: Pár zbylých vlasů děda Vševěda.

matka

;D Tedy nejdřív jsem na to koukala jak vejr, ale už mě to trklo. Skvěle mě to po ránu pobavilo, díky.
A jasně že i stavebně nápadité a pěkně zpracované. No a kvalitu fotek v tvém případě ani nemusím chválit, to je samozřejmé.
PS: teď jdu ještě rozšifrovat jak to myslel Bard...
PSS: mně se nejvíc líbí pátý obraz, to je mazácký. Ale ta modrá holka na tom prvním, ta mě teda dostala, směju se ještě teď.
Paní na Žlutém hradě

Foton

Líbí se mi to, i když nechápu 1,3,4,5 obraz.
A nevím, jestli to mám brát jako děj (komiks) nebo jako soustavu momentek.
Šprtáčky mě pobavili.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

milanv

Díky za první reakce. Jsem moc rád, že se líbí a samozřejmě ještě radši, když to vykouzlilo úsměv na (rubu i na) líci!

Bardovu šifru už jsem dekódoval, takže ten na to taky přišel správně. Dostal jsi mě ale na chvíli :)
Pán na Žlutém hradě

david.zeman

Velmi malebne se spoustou skvelych napadu.

Villa Legina

germik

Přiznám že mi trvalo déle to pochopit, ale je to super  ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Hacislav

Podle prvního okýnka jsem identifikoval píseň.
S ostatních jsem byl zmatenej a netušil jsem, jestli jsou to další písničky nebo pořád ta jedna.
Problém je v tom, že moc  neznám text.
Když jsem si ho nagooglil, tak bylo vše rázem jasné.
Dobrá práce!
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Brugi

Zajímavý nápad. :)
Nejdéle mi trvalo přiřadit text k tomu bílému kosmonautovi a těm 2 co mají destičky s nápisem WANTED.

Tomik

Tak tohle mi trvalo fakt dlouho, než jsem pochopil, o co tam kráčí. Naštěstí stánek s "levnou krásou" zafungoval jako spolehlivé vodítko a potom už si stačilo najít text písničky a použít ho jako průvodce k jednotlivým okénkům. Jako nejzajímavější a nejoriginálnější hodnotím zobrazení slov "maj na duši vrásky". ;D
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Foton

Hoši a děvčata, díky za nápovědy- Nějak jsem ignoroval, že je to celé bublina od toho zpěváka. Považoval jsem to za sérii včetně posledního "ohníčku".

Foton

Žádám MilanaV o povolení sdílet na G+ s otázkou "Poznáte co je to za písničku?" (a jako odkaz na nápovědu  bude odkaz sem)

Kuba

Že půjde asi o písničku mě napadlo už prvně (podle bubliny od zpěváka u ohně). Ale o jakou, tak to mě nakoply až příspěvky tady ve vlákně.  ;)

Kdyby se vyhlašoval na kostkách nápad roku, za mě bys měl hlavní cenu  ;) Je to malé, ale velice milé. Prostě super, a doufám, že se dočkáme zase nějaké písničky :D nebo jiné hádanky.

Mr. Cube

Už to mám! :D heh...pozdě, ale přece  ;D

milanv

Díky všem za reakce. Jsem rád, že se hříčka líbí. Ano, snažil jsem se zobrazit každé slovo (či frázi) písničky, i když občas způsobem, o kterém asi Honza Nedvědů netušil :) Přiznávám, že jak jsem ho vymýšlel poměrně dlouho, tak už jsem pak byl trochu nejistý, jak to všechno poznají lidi, co v tom nejsou tak "ponoření" a uvidí to poprvé.

Zajímavostí je, že původně jsem to chtěl do letní soutěže, ale kvůli jiným pracem (nejdřív fotokniha pro vás a pak jeden šílený projekt v práci) se to odsunulo až se to stalo zimní vzpomínkou na léto. Komiksu to ale paradoxně spíš prospělo, pár detailů se mi rozleželo v hlavě a jsou teď určitě promyšlenější než byl původní nápad z léta. Ono kdybyste viděli ty stohy nákresů v měřítku 1:1 (včetně směrů světla a focení) s postupně dalšími a dalšími verzemi... :D
Pán na Žlutém hradě