LEGO želé

Založil peter, 27.05.2015, 15:39:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peter

Dnešním dnem končím s klasickými medvídky ;D

Nastal čas na LEGO bombóny ...
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Petronel

Já bych si dal toho trans light blue minifiga  ;D
Ale mohl by se toho někdo ujmout a udělat na nějaký náš sraz nebo výstavu.  ;)
>:D

Mtron

tak to mě pobavilo :D Už vím z čeho budu stavět novou základnu :D Potom ji celou sežeru :D Tohle lego rozhodně patří dětem. :D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Igorus

Citace od: Mtron kdy 27.05.2015, 19:49:02
tak to mě pobavilo :D Už vím z čeho budu stavět novou základnu :D Potom ji celou sežeru :D Tohle lego rozhodně patří dětem. :D

Pokud jim to M-Tron celé nesežere...  >:D

Ale nápad super!

Ethan

A teď to někdo, kdo aspoň někdy něco vaříte, převeďte na ingredience, které se prodávají u nás :)

MÍLA

želatinu a ně›jaký ten cukr, koupíš v každý sámošce.

Anatyt

Tak už nám to je jasnejšie. ;D

Futurion

Želatina + cukr + potravinářské barvivo. Až na to barvivo to má každá večerka.

Jamesek

Citace od: Futurion kdy 28.05.2015, 13:51:48
Želatina + cukr + potravinářské barvivo. Až na to barvivo to má každá večerka.
Takže místo lego hospody bude lego vaření? Workshop na vaření lego želé? .. :-)

milanv

To tak jedině na Lipně nebo nějakém jiném stavění výstavy, protože jinak těžko získáš 6 hodin na ztuhnutí. Ale byla by to psina... A samozřejmě by to chtělo vlastní formu. Tu originální sice taky mám, ale zaprvé je v ní jen pár kostek a zadruhé nejsou pak ty hotové zacvakávací. Krom toho že nemají logo na studech, myslím :)
Pán na Žlutém hradě

germik

Nerad bych vám kazil představy, ale nejsem si úplně jist že z té klasické želatiny kterou koupíte v každém obchodě docílíte tuhosti např. želé medvídků... :P ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Drobuliatko

MÍLA

Našel jsem složení.  :D

Gumové Lego kostky - složení: glukózový sirup, cukr, želatina, dextróza, ovocná šťáva z koncentrátu (jablko, jahoda, malina, pomaranč, citron, ananas), okyselující látka (kyselina citronová), ovocné a rostlinné koncentráty (kopřiva, jablko, špenát, kiwi, pomaranč, bezinky, citron, mango, maracuja, černý rybíz, aronie, hrozny), aroma, leštící látky (včelí vost bílý a žlutý, karnaubský vosk), extrakt z černého bezu, karob, sirup z invertovaného cukru

Kuba

Citace od: MÍLA kdy 29.05.2015, 10:28:07

Gumové Lego kostky - složení: glukózový sirup, cukr, želatina, dextróza, ovocná šťáva z koncentrátu (jablko, jahoda, malina, pomaranč, citron, ananas), okyselující látka (kyselina citronová), ovocné a rostlinné koncentráty (kopřiva, jablko, špenát, kiwi, pomaranč, bezinky, citron, mango, maracuja, černý rybíz, aronie, hrozny), aroma, leštící látky (včelí vost bílý a žlutý, karnaubský vosk), extrakt z černého bezu, karob, sirup z invertovaného cukru

Kolik čeho tam nebylo?

Anatyt

MÍLA

Citace od: Jukuruku-Kuba kdy 29.05.2015, 10:36:54
Citace od: MÍLA kdy 29.05.2015, 10:28:07

Kolik čeho tam nebylo?

lepší jsem nesehnal.

Hana129

Existuje výborný polský výrobek Galaretka https://www.google.cz/search?q=galaretka&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=9DhoVfzRHYr6ywO-rICgCw&ved=0CI0BEIke&biw=1280&bih=796

u nás je běžné k sehnání - různé příchuťě. Při smíchání s minimálním množstvím vody, z toho budou skvělé bombónky - různých barev a příchutí.

Další možnost můžete koupit želatinové bonbóny a teplem je rozpustit a přetvořit v kostičky.   :P

Pozor želé se nesmí vařit, jen se rozmíchává ve vařící vodě. Jinak neztuhne!

Drobuliatko

Presne to aj mna napadlo - kupit medvedikov, roztopit ich a naliat do formy. :)

Kubos.cz

Ah vidim ze jsem repostoval. Fajn navod ale  ;D

Darth

Skyrider

když bude formička, tak to klidně zkusím, ale nevím, jestli se mi povede.

Atom

Chairudo

YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr