exo-force

Založil johnny, 31.05.2006, 13:21:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

johnny

Co si myslíte o legu exo-force.Nedávno jsem si koupil jednoho z těch menších celkem to šlo ale ty vlasy jsou fakt super ;D.Jaké zkušenosti s tím mate vy?
Genorimo!

Llevelyn

Asi tě nepotěším..

CitaceJaké zkušenosti s tím mate vy?

Jediná moje zkušenost je pocit "fujtajbl" pri obhlídce této úžasnosti sestavené a svítící za sklem v hračkářství.. ale okouknu to až to slevní na polovinu, jestli to nestojí za nákup alespoň na dílky. :( ;)
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Shi-So

Furt o tom uvazuju ,ale taky bych uvital slevu aspon na pulku ;D
Prece jen to neni moje cilova skupina Lega.
Na Legacku na hlavni strane maji ke stazeni ukazku z filmu ;)

otaznik

Citace od: Llevelyn kdy 31.05.2006, 20:20:55
Jediná moje zkušenost je pocit "fujtajbl" pri obhlídce této úžasnosti sestavené a svítící za sklem v hračkářství.. ale okouknu to až to slevní na polovinu, jestli to nestojí za nákup alespoň na dílky. :( ;)

Mě se to naopak ve vitrínce líbilo. :-)

J_BOB

vo vitrine sa este daju...ale zoi zadu mi pripadaju take nedokoncene :P
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

ulrike

Ja už je mam ve svý vytríně a je to pro mě jasná volba. jsou sice trochu chatrny a nedomyšlený v některých ohledech, ale jaký lego dnes není, že. Jinak svou manga stylovostí jsou užasní. a Dokonce jako bonus je na krabici uveden i alternativní model, což už je taky vzácnost. ;D :-\. A ta alternativa je u některých setů lepší jak model.

johnny

To mas pravdu taky se mi ty alternativní modely zrovna u mého modelu líbily více. ;D
Genorimo!

MwK

Citace od: Llevelyn kdy 31.05.2006, 20:20:55
Asi tě nepotěším..

CitaceJaké zkušenosti s tím mate vy?

Presne tak!Radsej akoby som si mal kupit nejakeho exo_forca som si vybral mini sanitku a tesil som sa z "negumenych" vlasov ktore mi tento set ponuka...(Exo_forcaci maju gumene vlasy... :P)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...