(vlastní) Mini 9398

Založil legráček, 23.04.2015, 20:06:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

legráček

Zdravím
Po nějaké době sem dávám svůj výtvor. Jedná se o přibližnou zmenšeninu 9398 v měřítku 1:1,7. Zatáčí obě dvě nápravy jako u originálu. Uvítám případné připomínky na zlepšení či upravení. Doufám, že se bude alespoň trochu líbit.  ;)

Pan Ďuláček

Supééér. Crawler 9398 je moje srdeční záležitost, a tenhle mini je fakt dobře trefenej.
(malý odchylky od originálu - 9398 má delší a černou přední kapotu, zadní blatníky jsou bílý, přední oranžový)
Ale jinak . . . jako vejce vejci  :)

. . . jo a Crawler jezdí dost pomalu, tak doufám že mini je svižnější  ;D

allrad

Velmi roztomilé a povedené. I kdyby to nebylo v nadpisu, ihned bych hádal, že je to malej brácha 9398 ;)

HD

Jo, vozítko je to pěkné, a originálu tvarem podobné (za což Ti patří palec nahoru).
Na druhou stranu, 9398 měl podvozek laděný do červena, a svérázně kyvné, nikoli nezávisle odpružené nápravy. Nejsou to vady na kráse, jen takové drobnosti, kterých bych se já osobně, (je to věc vkusu a zdrojů, vím,) při tvorbě zmenšenin držel.  ;)
Ale je asi pravda, že tvoje řešení je odůvodněno menší prostorovou náročností a nesnázemi při shánění červených ohnutých liftarm-ů 4×4.
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

legráček

Díky za pozitivní ohlasy. :D Už jsem provedl pár změn, co se týče barev (fotky dodám co nejdříve), Nějak jsem si toho nevšiml. Přiznám se že jsem se na fotku 9398 podíval jen párkrát (což byla asi chyba :D ) a jelikož crawlera nevlastním, neměl jsem to s čím srovnávat. Co se toho odpružení týče, trošku jsem ho poupravil, ale stále zůstalo nezávislé, to kyvné bych tam se svou zásobou kostiček nedal (dělalo by mi to problém hlavně u zatáčení obou dvou náprav). Co nejdřív dodám nové fotky s úpravami.