LEGO a zákon o neprostupnosti hmoty...

Založil milanv, 25.03.2015, 11:30:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

milanv

Jen taková perlička: koupil jsem si Creatorová Zvířátka (31031) a už po cestě jsem si prohlížel krabici: co je tam za dílky a jak by se daly využít ke stavbě alternativních modelů. Když tu mi padl zrak na dílek, který jsem ani v tom velikém zvětšení nebyl schopný rozpoznat. Tak otáčím krabici ze všech stran, abych ho zkusil najít na "fotkách" dalších modelů - a ejhle, ono to není mou neznalostí, ale silou moderní výpočetní techniky :)

Pán na Žlutém hradě

Mr. Cube

Nějak nerozumím, který dílek máš na mysli (šedou barvu?). Je to focené pod úhlem a přední vyvýšená část nohy zakrývá tu zadní část, aspoň tak mi to připadá.

milanv

Přišlo mi to jako kdyby ty svislé černé plates "zaryli" do té šedé na stejné místo. Ale je možné, že jsem se nechal splést perspektivou - ještě jsem to nestavěl, tak nemůžu potvrdit.
Pán na Žlutém hradě

Petronel

Citace od: milanv kdy 25.03.2015, 11:55:30
je možné, že jsem se nechal splést perspektivou...

Žádná senzace se nekoná. Nechal jsi se splést.  :)
Postav si také papouška a uvidíš jak to je.
Jde o to, že drápky vepředu jsou širší a vzadu je dán uprostřed o šířce jednoho studu. Takže je tam zboku takové odsazení.

peter

přesně tak, je to jen perspektiva ::)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.