(vlastní) Crusaders Hrad 32x32 EDIT : uz hotovy :-)

Založil richchie, 02.07.2014, 09:51:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

richchie

nedalo mi a rozhodol som sa postavit mensi MOC 32x32. Zatial este nie je uplne dokonceny, chcel by som ho potom ked sa bude dat prihlasit do sutaze Castle MOC 32x32 (alebo ako sa to vola) Neviete niekto ako to funguje? Budem vdacny za kazdu radu  :)

Co sa tyka dokoncenia : planujem vpredu este mensiu vezicku so strechou , uvidim ako to bude vypadat, ci to nezakryje zadnu cast... taktiez este chcem upravit cast hradieb ktora je zatial len s klasických brickov urobena (ked si vsimnete napr hlavnu vezu , samotna veza je pekne "rozbita",  zatial co jej vrch je prakticky len z light bluish grey kociek...)
Pripadne napady na dodatocne vylepsenie uvitam  ;)

P.S: Ked hrad dokoncim dam sem finalne foto, snad to bude co najskôr  ;)

germik

Je to moc hezký, takový "tiny" :) Věžičku dopředu bych tam už nedával, spíš třeba trochu zvýšit hradby, dát tam nějakou malou balistu... ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

richchie

Citace od: germik kdy 02.07.2014, 11:23:26
Věžičku dopředu bych tam už nedával, spíš třeba trochu zvýšit hradby, dát tam nějakou malou balistu... ;)

tiez som rozmyslal ze to v predu len trosku vyvysim a dam tam nejakého balistu alebo obranny katapult.. skusim ale najskôr tu vezu ako to bude vypadat a potom sa rozhodnem... inac som rad se sa hrad paci  :)

Frco

Super to je. Presne takyto styl stavieb sa mi velmi paci  :)

matka

Povedený hrádek, těším se na dokončení.
Paní na Žlutém hradě

Kuba

Ještě bych trochu uhladil ty hradby tiles, ale jinak to máš celkem pěkné.
Palec nahoru.

richchie

richchie

pridavam fotky po vcerajsom stavani... uz treba len doladit tiles, trosku teren okolo a par usekov hradieb, ktore nie su rozbite

Chcem sa poradit... aka kombinacia  rastliniek na muroch je lepsia... dark green + green alebo dark green + sand green
Sand green mam na zadnej stene a klasicke green vpredu a na lavej strane...
poprosim o radu,kazda rada dobra  :)

Mr. Cube

Hrad se mi moc líbí. Asi už stárnu, ale úplně na mě dýchla atmosféra starých kreslených adventur.

Co se týče zeleně, nechal bych to, jak to je.

richchie

hrad uz je hotovy, no este som nestihol urobit fotky, akonahle budu dam ich sem urcite. ;)

Petronel

Pěkné dílko,
nemusí se furt stavět velké megalomanské stavby hradů. I na jednu baseplate se vejde pěkný kousek.  ;)

Futurion

Trošku mi vadí ta červená střecha, tu z pálených tašek neměli :)

richchie

Citace od: Futurion kdy 14.09.2014, 00:10:33
Trošku mi vadí ta červená střecha, tu z pálených tašek neměli :)

aku myslis?

milanv

Mně se líbí, že je to zase jednou hrad představitelné a přenositelné velikosti. Z detailů se mi líbí třeba ten nenápadně vypěstovaný šlahoun popínavky přímo do okna princezny, aby mohla nenápadně zdrhat za milencem :D
Pán na Žlutém hradě

richchie

Citace od: milanv kdy 14.09.2014, 13:18:49
Z detailů se mi líbí třeba ten nenápadně vypěstovaný šlahoun popínavky přímo do okna princezny, aby mohla nenápadně zdrhat za milencem :D

hehe no nebolo to tak povodne myslene ale uznavam ze to moze k tomu sluzit  ;D

richchie

konecne final fotky, kvalita nic moc ale tak snad bude na fotkach vidiet vsetko co je treba  ;) Ked sa podari a nafotim dielo lepsie urcite sem dam kvalitnesie fotky

Petronel

Teď teprv pořádně vidím, jak je to nádvoříčko opravdu malé. Chudák koník se sotva otočí.  >:D
Ale jinak velmi pěkná stavba, jak jsem již psal...

arnold

Pěkný hrádek,hlavně musím ocenit to,že je to na plate 32x32.Škoda že nejsou lepší fotky...  ;)
(koukal jsem na mocpages,uděláš tam taky update fotek?)
Fotky z  8.7. jsou good  :)

richchie

Citace od: arnold kdy 09.11.2014, 17:30:57
Pěkný hrádek,hlavně musím ocenit to,že je to na plate 32x32.Škoda že nejsou lepší fotky...  ;)
(koukal jsem na mocpages,uděláš tam taky update fotek?)
Fotky z  8.7. jsou good  :)

fotky z 8.7 boli fotene za denneho svetla, tie z dneska boli robene za polosera, co sa prejavilo na kvalite. Ked sa mi podari urobim fotky za denneho svetla (no to musim vystihnut cas kedy mala spi, inak by z hradu boli behom chvilky ruiny...)
Update na MOCpages bude az ked budu fotky s ktorymi budem ako tak spokojny (s tymi z dneska moc nie som no chcel som uz dat fotky hotoveho hradu sem na kostky)

Bard

Fotky jsem si se zájmem prohlédl, z LEGA mám hrady prostě nejradši.
Tvůj hrad se mi líbí, je takový kompaktní a poctivě vystavěný.

Mr. Cube

Pěkný hrádek, gratuluji k dokončení.  ;)

richchie

dakujem vsetkym za pozitivne ohlasy  :) ciel bol urobit male ale ako tak prezentovatelne dielo ktore by som si mohol dat do sklenenej vytrinky do obyvacky. Do buducna sa mi mozno podari urobit aj dalsie taketo mensie diela, aby sa mohli vo vytrinke striedat