(Cizí) Dřevěnice u lesa

Založil Jindroush, 23.02.2005, 14:54:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

chadzi

hmm ty palmicky by se mi fakt hodily k mym pirate setum....

Maci

Ty stěny co vypadají jako udělané z bricků 1x4log  a 1x2log,  jsou opravdu "nastojato" ?? Jak to je spojené v rozích a u střechy a dole s podložkou?  ???

Jindroush

Jo, jsou nastojato, a myslím si, že jsou přidělaný jen dole a nahoře; těch možností je víc, ať už přes lightbrick nebo nějakej úhelník. V tom rohu je vidět, že bejt přidělaný nemůžou, podle mě tam jsou 1x1x5.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Maci

To na to ale dejchneš a rozpadne se to! To by u mý holky neobstálo. Ale jako model je nádherná. Ty smrky jsme už skusily a vypadají bezva.

Jindroush

Jo to je holt něco za něco. Mě připadá, že přesně stejně rozpadací je celej HP, taková Brumbálova pracovna nevydrží ani hlasitej prd  >:D

Proto dávám přednost primitivismu a stavím z 2xN.  ;)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

chadzi

to se mas, ja zatim nemam dost bricku (myslim stejne barvy) na nejaky zbesilejsi kreace. Ale az nakoupim nejaky bulk tak taky neco vymyslim :)

Maci

CitaceJo to je holt něco za něco. Mě připadá, že přesně stejně rozpadací je celej HP, taková Brumbálova pracovna nevydrží ani hlasitej prd
Brumbálovo pracovnu mám  a celkem to jde. Teda moje juniorka je už šestiletá a tak ty otvírací strany zatím drží. Horší to je, když cpe Brumbála do křesla i s pláštěm. Na ten tam fakt místo už není. ( A plášť mu nesundá, protože ho máme jako přívěsek a ne normální figurku  :P)  Já taky stavím radši bytelné stavby, ale příjde mi to, že jsou pak takové těžkopádné a  nemají elaganci. Jak říkáš, je to něco za něco.

Colonel32

ja stavim zasadne 1xnx1 - je to dostatecne bytelne, a pritom neplytvam mistem