Nová sbírka

Založil Wu Jing, 10.08.2010, 15:39:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Wu Jing

Dobrý den, asi po dvou letech se vracím k legu, přestal sem ho kupovat protože mě to přestalo bavit ale teď mě to zase začlo bavit, můžu se zeptat jestli když mi je přes 18, tak není pozdě sbírat lego ne?

Vasyk

Je to pozdě, kdyby jsi začal dříve, mohl jsi ho mít dneska tunu  ;D ;D.

Wu Jing

Já to mám skoro všechno ale všechno rozebraný takže to bude trvat nejdýl když to složím zas všechno dohromady.

Darth

Neboj, nikdy není pozdě se k Legu vrátit. Jenom si dej do profilu věk (je to jedno z pravidel fóra) a pusť se do čištění, stavění, focení a postování svých setů sem, ať se můžeme pokochat, a do kupování nových setů, ať se můžeš kochat zase ty  ;D

Wu Jing

Jo a eště se chci zeptat jestli už nejsem moc starej na to, to sbírat? Ale podle mě to můžu sbírat skoro v jakým koli věku...

Hardegon

Citace od: Wu Jing kdy 10.08.2010, 17:39:50
Jo a eště se chci zeptat jestli už nejsem moc starej na to, to sbírat? Ale podle mě to můžu sbírat skoro v jakým koli věku...

Nechápu smysl dotazu. Pokud ti tu někdo řekne "ano, jsi starej", nebudeš sbírat? Záleží přeci na tobě, jestli o to máš vážně zájem...  ::)

Steve23

taky si to myslím Hardegone, nelíbí se mi lidé typu:"když jsem otec ale je mi 40 tak můžu teda koupit duplo pro dítě?"
to ti přece nikdo nebere, tvoje koníčky či rozhodnutí ne?
Já mám třeba nerad Counter strike a podobné morbidní střílečky(i když furt se do mně buší jak se jmenuji v CSku  :-X )a přesto ty lidi kteří ho pařej jak o závod neodcizuji  8)

bartas

#7
Podle mne teprve v dospělosti začíná sbírání a hra s Legem mít význam, jelikož teprve až člověk vydělává, může si dovolit za něj utrácet tisíce či desetitisíce a pořádně tvořit.
Začal jsem v 32 letech s Duplem kvůli synovi a můžu říct, že jsem si vláčky pořádně vychutnal, když nás Duplo stálo odhadem 25 tisíc.
Teď začínám s normálníma vlakama a doufám, že se ještě stihnu vybavit 9V systémem, dokud je k dispozici, zejména motorkama.

Allconel

Moja priateľka nás AFOL-ov pokladá za prerastené deti, celkovo mužov pokladá len za deti, ktoré sa musia stále hrať s čím súhlasím.

Stále ma v mojej záľube podporuje, no od chvíle, keď som ju začal informovať aj o tom, že ... minule som si kúpil tento set za 150eur, ... tento stál 160eur no ja ho mám za 80, .... toto ma stálo 2 tisícky v roku tom a tom ... apod.

Tak trochu precitla a začala ma mierniť v nakupovaní, vyzerá to tak, že jej už nebudem môcť hovoriť skutočnú cenu nových setov, pre pokoj jej duše  ;D.

linhi

O penězích se nesmí mluvit!!!! Jinak to tedy má polovička celkem chápe,občas jen utrousí že bych to měl všechno prodat...  >:(   jenže ví, že bych pak měl zase jiný koníček,takže si nepomůže  >:D

tRilobit

Kdyby jsem se já musel zbavit lega...i kdyby mě to říkala celá rodina tak se na ně vykašlu protože LEGO mě nikdo nevezméé!
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"

Allconel

Citace od: GriPeR kdy 12.08.2010, 12:33:45
Kdyby jsem se já musel zbavit lega...i kdyby mě to říkala celá rodina tak se na ně vykašlu protože LEGO mě nikdo nevezméé!

V 12tich máš nato trochu iný pohľad, než v 20tke alebo 30tke (samozrjeme sa nájdu aj starší AFOLs)

Drakyr

#12
Já též zbírám a kupuji si Lego a to je  mi 31 .Dřív když jsem byl malý tak jsem žil mamkou a ta neměla tolik peněz aby mi Lego koupila a já si osobně myslel ,že za totáče tu Lego  v prodeji vůbec nebylo.Ale pár Lidí mě vyvedlo s omylu,prý to bylo potpultové zboží.No to je jedno, jen jsem chěl říct, že do mých  11 let jsem si mohl oLegu jen zdát.Od babičky jsem dostal  první Lego a to Basic 545 a pak jsem sem tam dostal nějaký malý set.Až jsem začal vydělávat tak jsem si kupoval další a teď žiji s přítelkyní  a nevadí ji můj koníček naopak i od ní k vánocům dostanu set ,který se mi líbí. ;D

ADMIN: No, chtělo by to trochu zapracovat na pravopise, pekelně se to čte.

5o

Pekné komentáre sú tu, až mi tu chýba tlačítko: Páči sa mi, ako na FB. ;)
Ale k veci, nech si myslí kto chce, čo chce, ľudia majú rôzne koníčky. A ako tu bolo spomenuté, po 30-ke sa nielen mení pohľad človeka na samotný život a veci okolo, ale dokáže oceniť kvalitu. A to sa netýka iba Lega.
Ak máš chuť a možnosti zbierať Lego, je to len dobré a je úplne jedno koľko máš rokov. Peniaze sa dajú investovať do hocičoho, ale toto má a bude mať nejakú hodnotu.
Susedin muž sa venuje skákaniu s padákom nemá síce na rozdiel od mnohých z nás plnú izbu s Legom, ale zase má iba plnú hlavu spomienok na prežité zážitky.
Preto lebo Lego...