Ráj a peklo

Založil matka, 09.07.2014, 23:13:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

matka

Zkusila jsem tentokrát takový double-moc. Pokud vás zaujal, podívejte se prosím na celou galerii zde. http://www.mocpages.com/moc.php/392193

Jó, lidem mohlo být blaze, ale pak se Adam nechal zlákat, kousl do jablka a takhle to dopadlo...
Paní na Žlutém hradě

Daniel

Dobrý nápad a moc pěkné provedení, včetně pár zajímavých detailů (kytky z ploutviček, banánovníku atd.). Trošku škoda, že v té černé (platí obecně, nejen pro tuto stavbu) hodně zaniknou detaily...

TUKE

Je to veľmi pekné...mne sa páči ten kontrast black & white :D  ;)

hobby

Jako vždy vtipné, hezké  8).

Kuba

Hodně nápadité.

Jak už tu bylo psáno, super detaily, a čertíci se taky povedli. 

matka

To mě těší, že se líbí, díky.
Ta černá barva mě potrápila. Člověk se s tím piplá a detaily pak opravdu úplně zaniknou. Navíc je na černé obzvlášť vidět prach. I když kostky prošly koupelí a celé peklo nakonec taky, stejně je tu a tam vidět. A do třetice dělá černá neplechu i při focení. Zkrátka do černého mocu se jen tak pouštět nebudu.
Paní na Žlutém hradě

Hana129

Hodně nápadité a krásně zpracované!

Mr. Cube

Muselo to dát dost práce. Je to pěkně propracované. Člověk si hned vzpomene na díla Hieronyma Bosche. Takže za mě palec nahoru.

Bard

Nápad výborný, i provedení se mi líbí. Kontrast bílé a černé, jak už bylo psáno, je určitě invenční řešení. Jen škoda těch zanikajících detailů v černé oblasti. Myslím, že to je případ MOCu, kdy vidění naživo vyvolá podstatně lintenzivnější zážitek než prohlížení fotografií.

matka

Díky moc, vážím si vašeho hodnocení.
Paní na Žlutém hradě

milanv

Tak jsem konečně zpátky na internetu a musím říct, že už se týden těším, až tohle nebe-peklo-ráj uvidím v rozumnější velikosti než 2 cm na mobilu. A čekání stálo za to, je to přesně, jak má být: peklo je nadupané detaily a akcí, ráj je zdánlivě poklidný (až mi to připomíná známou Čapkovu povídku o nudě v ráji), ale o to víc to přitáhne oči diváka tam, kde už se schyluje k dramatu - vše perfektně vystavěné, krásná kompozice a kvalita focení je naprosto nesrovnatelná s tvými dřívějšími pokusy, hrátky se světlem na detailních fotkách se mi moc líbily. Prostě klobouk dolů. Z focení černé si nic nedělej, to je vždycky peklo :D
Pán na Žlutém hradě