(vlastní) Saloon

Založil šipka, 16.02.2014, 19:16:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

šipka

Račte vstoupit, nuda se nekoná  ;D  pro western diorama

šipka

.

Hardegon

No... tohle je parádní stavba do města. Budou od tebe další?

šipka

Uvidím jak bude čas a co by Jukuruku-Kuba do města ještě potřeboval  ;)

germik

Z tohohle úplně dýchá atmosféra westernu - líbí se mi že i když je to bez nějakých jasných barev - jen hnědá a šedá, není to nijak fádní
Jen trochu OT - u těch masonry bricků jsou takhle moc vidět spáry mezi kostkama? Docela to kazí efekt zdiva... Nebo to tak zvýrazní ty fotky? :o
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Mtron

Luxus, opravdu povedené dílko.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Kuba

Saloon vypadá hodně hezky  ;) Pěkné detajly. Vidím, že budu muset na svých budovách máknout.  ;)
Jestli máš zájem stavět i některé další budovy, budu jedině rád. Nechceš zkusit např. hrobníka? celkem důležité povoláni na divokém západě.

Aki

Perfektní, nemám slov.  :-* :-*

šipka

Díky  ;)   po domluvě bude ještě funebrák s obchodem s rakvemi. Důležitá stavba do westernového městečka.

Mr. Cube

Foton

To je moc povedený saloon, jen čekám kdy se pijan stane pianinem. ;D
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Raistlin M

Bude i interiér, nebo je to jen potěmkin? :)

šipka

Zatím potěmkin  ;) ale uvnitř je hotová  podlaha a místo pro schody. Piáno a bar mám nachystané ale po vložení dovnitř  to stejně nebylo vidět a pro potřeby western dioramatu to takto zatím stačí.

milanv

Možná by bylo lepší úplně zvlášť postavit vignetu s nějakou vtipnou scénkou ze saloonu? Pak by to bylo vidět pěkně.
Pán na Žlutém hradě

Kuba

Citace od: milanv kdy 21.02.2014, 09:52:10
Možná by bylo lepší úplně zvlášť postavit vignetu s nějakou vtipnou scénkou ze saloonu? Pak by to bylo vidět pěkně.

Před dioramatem trocha místa bude. Nějaké drobné vignety na téma western by se tam vejít mohly. Ale na celou šířku plochy bude právě městečko, tak by musely být umístěny např. před pevností. nebo indiány  ;) Jestli bude Šipka ochoten, nebo kdokoliv jiný, nebyl by problém.  ;)

šipka

Počítám že v dioramatu bude živo ;D  přidám pár figů na doplnění mumraje. Vožralníky, lehké děvy, naháněče. + bude hrobník s pomocníkem  ;)

milanv

Já si říkal, že když už máš postavený ten interiér i s pianinem, že taková scénka s umělkyní Tornádo Lů apod. by nemusel být špatná...
Pán na Žlutém hradě