(vlastní) Ural 4320 - LTTT

Založil Engine, 22.03.2014, 21:17:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Engine

Ahoj. Jsem Engine a jsem tu na fóru nový.

Nedávno jsem objevil, že se jezdí Lego trial a že ho dokonce jezdí i můj soused (ass). Zaujalo mě to a rozhodl jsem se taky zkusit něco postavit. Oprášil jsem těch pár svých setů z dětství a po 15 letech koupil zase jednu stavebnici.

A toto je výsledek: Ural 4320 - LTTT Krutotruck evo1. Se stavbou jsem začal 17.2. Díly jsou převážně ze setů: 8408-1, 8422-1, 8232-1, 9748-1 a 9395-1. Kola, motory a pár dalších dílku mi půjčil ass. Tímto mu ještě jednou děkuju, bez něj bych ani nezačal.

Budu rád za jakékoli připomínky a hlavně jestli je stroj splňuje všechny technické požadavky.

Měch

Koukám, že si Ass vychovává následovníka ;D. Stavba je na prvotinu překvapivě zdařilá, že on ti i sem tam něco poradil ;). Poznávám jeho nápravy.

Jinak já ještě stavím, rozhoduju se pro předlohu a chtěl jsem stavět taky Ural, ovšem teď už nebudu první tak to bude V3S.

Ptal jsi se na výtky...z fotek se mi zdá, že ti nárazník sahá za obrys kola...měl by být celý PŘED ním, ale to možná jen klame úhel záběru. Taky si nejsem jistý, jestli nemusí být ten nárazník po celé délce stejně vysoký...

Vzadu chybí tažné oko a je to všechno. Těším se až s tebou budu měřit síly ;)

Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

peter

Podle pravidel LTTT a po zběžném pohledu na vůz, chybí jen to tažné oko na zadní části, které zmínil malý Měch. Nárazník je v pořádku.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Engine

Ass mi určitě hodně poradil a předal bohatý skušenosti. Vždycky přišel, zatahal mi za nápravy až to zapraskalo a řek "No nic moc, ale lepší" :D Když vyprávěl co všechno jde roztrhnout, to bych ani nevěřil (chudák lego). Ale snažil jsem se stavět jinak, nekopírovat ani jeho a ani nic z Brickshelfu. Myslim, že to zas tak stejný nemám.

Jinak já chtěl původně stavět V3Sku, ale vyšel mi delší přední převis podvozku, tak vyhrál Ural.

Vzadu tažné oko mám. Uvnitř rámu je "čuba" (32069), v ní červený trojpin jako kolík a drží hák od navijáku. Díl mám schválně kolmo. Bál jsem se, že podélně by při táhnutí nevydržel a vytáhnul se. Může to tak být?

peter

Citace od: Engine kdy 23.03.2014, 16:49:05Vzadu tažné oko mám. Uvnitř rámu je "čuba" (32069), v ní červený trojpin jako kolík a drží hák od navijáku. Díl mám schválně kolmo. Bál jsem se, že podélně by při táhnutí nevydržel a vytáhnul se. Může to tak být?

Ano může být.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Shmade

Ahoj,
vítej, jsem rád, že se LTTT starovní pole rozrůstá, auto vypadá na pěknýho dravce. :)

Sebik

Shmade

Ještě se mi líbí, že jsi dokázal, že na LTTT nepotřebuje mít člověk nějak mnoho stavebnic a vystačí i pár šikovnejch rukou a nějaký ty větší kola no...  :)  Já jsem se k legu dostal  zpět v podstatě uplně stejně jak ty - zjistil jsem, že se jezdí LTTT a postavil jsem auto a začal jezdit, pak trochu i stavět jiné věci, ale na to bohužel teď nemám moc čas :/ . Taky jsem používal hromadu klasických technic dílů, protože studless jsem v podstatě žádný z dětství neměl. :)  Kdyby ses chtěl kouknout na můje první auto, tak tady: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=17351.0

Těšim se na shledání.

Engine

Díky za komentáře.
Citace od: Shmade kdy 26.03.2014, 21:23:45
auto vypadá na pěknýho dravce.
To dělá ten rychlej pruh :) ...jinak je to hroznej lenoch.

Citace od: Shmade kdy 26.03.2014, 21:31:48
Ještě se mi líbí, že jsi dokázal, že na LTTT nepotřebuje mít člověk nějak mnoho stavebnic...
Já jsem spočítal, že ze svých technic setů mám cca 2500 dílů a stačilo to. Hodně mi pomohla ta nová stavebnice odtahovky (9395), bez ní bych neměl skoro žádný studless díly. A hlavně mi téměř zdvojnásobila počet technic dílků. :D

Dneska jsem ještě přeuspořádal kabely, abych neměl takovej blázinec za kabinou. Dostal jsem se na váhu 1340g, takže ještě musim udělat težší závaží. A pak už hurá na závody!