(vlastní) Peterův poslední velký model

Založil peter, 18.08.2013, 10:22:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

DarkDrago

Citace od: danyboy2127 kdy 29.09.2013, 13:07:18
Citace od: darkdrago kdy 29.09.2013, 12:54:44
Spíš bych tipoval, že to byl přívěs stavebních dělníků a blbci si ho zastavili  ;D
Jinak ten přívěs mi připomněl Chobotničky, ale ty to nebudou  :D

No měl by ses na ten film podívat ještě jednůc. Je pravda, že ten přívěs byl větší, ale rodinka přece bývala v bytě a pak se tatík přestěhoval  ;)
Dračí páni s mocí ohně...

MÍLA

Citace od: danyboy2127 kdy 29.09.2013, 13:07:18
Citace od: darkdrago kdy 29.09.2013, 12:54:44
Spíš bych tipoval, že to byl přívěs stavebních dělníků a blbci si ho zastavili  ;D
Jinak ten přívěs mi připomněl Chobotničky, ale ty to nebudou  :D

Pro čtyř členou rodinu+chobotničky moc malý přívěz ne?  ;D
On byl původně větší než do něj na náledí vlítla nákladní tatra.  ;D
Stál pět padesát od zelináře.

danyboy

peter

Bohužel se omlouvam, ale nová fotečka bude tentokráte později. Do včerejšího večera jsem byl doma bez internetového připojení. Navíc už se mi vrátil zbytek rodiny a tak se práce opět výrazně zpomalují. Bude se však snažit dát novou fotku do pátku.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Mr. Cube

Ty TOI-TOIky mi připomněly, jak jsem byl onehdá ve Vídni na jedné výstavě...stavebním stylem na ostatních fotkách by to i sedělo...ale ten přívěs...to zamotal  ;D

peter

Tak, konečně jsem se k tomu dostal. Níže tedy přikládám další screen.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

MÍLA

To stavíš zábavnej park vedle toho paláce hrůzy ?

danyboy

Jsem vedle, jak ta jedle.  8)
Už mne totálně nenapadá co by to mohlo být. >:D

MÍLA

Už jsem přišel na to co vlastně Peter staví.

Ta skutečná stavba je pouze na jedné fotce, všechny ostatní jsou taktické krytí aby jsme mu na to nepřišli.

danyboy

Citace od: EM4CZ kdy 12.10.2013, 17:43:22
Už jsem přišel na to co vlastně Peter staví.

Ta skutečná stavba je pouze na jedné fotce, všechny ostatní jsou taktické krytí aby jsme mu na to nepřišli.

To mne napadlo. Ale to by vůči nám nebylo pěkné.  >:D

MÍLA

Je to jeho poslední velký model, tak je mu možná asi jedno jestli je to pěkné nebo není, dává sem fotky malých modelů a velký ukáže až hotový.

Ethan

Sakra, kdybych si tak pamatoval, co kdo sem kdo píše, respektive co kdo staví, tak jsem byl při vyzvedávání LugBulku mnohem zvědavější a slídil bych. Tohle celé tady sleduju s napětím a ono to muselo růst kousek ode mě, když jsem koukal na vyšisované kostky z Market Street!

MÍLA

kulich007

Hm, tak jsem si to prošel a vypadá to, že by to mohlo být něco s pláží. Ale co?  :) Karavan, toi toiky, burgrárna se stolečky......jsem zvědav na další fotku.  ;)

peter

Citace od: Ethan kdy 13.10.2013, 01:52:49Sakra, kdybych si tak pamatoval, co kdo sem kdo píše, respektive co kdo staví, tak jsem byl při vyzvedávání LugBulku mnohem zvědavější a slídil bych. Tohle celé tady sleduju s napětím a ono to muselo růst kousek ode mě, když jsem koukal na vyšisované kostky z Market Street!

Njn. byl jsi sakra blízko ;)

Citace od: EM4CZ kdy 12.10.2013, 17:43:22Ta skutečná stavba je pouze na jedné fotce, všechny ostatní jsou taktické krytí aby jsme mu na to nepřišli.

Samozřejmě takto neetický nejsem a všechny ty fotky jsou z onoho MOCu ;D

Villa Legina

Som veľmi zvedavá, čo sa z toho vykľuje. Nič ma nenapadá, iba ak nejaký zábavný park...?

PS: Pánovi E.H.Krabsovi by sa nepáčilo, že si nejaký stánok prisvojil názov jeho skvelého podniku  :D

peter

Tak třeba to je jeho suchozemská pobočka ;)

Jinak abych trošku napověděl, tak o tomto modelu - tématu jsem uvažoval hodně dlouho. Díly jsem si pro něj dokázal připravit, ale až před těmi skoro třemi lety a proto jsem se do něj mohl pustit. Je to takový ten model, co si člověk staví pro radost a ne pro nějaký konkrétní účel (výstava, soutěž, přání atd.). Model, který delší dobu nosíte v hlavě, těšíte se na něj a virtuálně si jej představujete, jak by to asi mohlo vypadat a co vše by v něm mohlo ještě být. V době, kdy jsem s ním začal bylo navíc největším motorem to, že do té doby jsem o podobném modelu - tématu ve větším měřítku a uceleném výřezu - dioramatu nikde neviděl. Bohužel díky mnoha náhodám, změnám v mém životě a následně času tato unikátnost již bohužel pominula.

Dost už řečí a níže postuji další obrázek skoro hotového jednoho rohu MOCu.

MÍLA

Hele to žlutý vedle tý břízy je podpěry houpačky nebo ruskýho kola ?

Hana129

Vím, že jsi kdysi psal u ZOO http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=33092.msg147580#msg147580, že taky tento projekt nosíš v hlavě. Zvířátka tam sice zatím moc nejsou vidět, ale postavené kousky by se v ZOO nebo nějakém parku Legoland mohly objevit.

Jamesek

Spousta stánků, zákoutí, sem tam nějaká velká budova - průmyslový palác na výstavišti? Křižíkova fontána? Celé výstaviště při matějské? .. :)

danyboy

Citace od: Jamesek kdy 14.10.2013, 10:13:58
Spousta stánků, zákoutí, sem tam nějaká velká budova - průmyslový palác na výstavišti? Křižíkova fontána? Celé výstaviště při matějské? .. :)

Hmhm, to nezní špatně. >:D

Mr. Cube

Ještě by se nabízel Neverland od Jacksona, ale nesedí to stavebně.  :)

MÍLA

Citace od: Jamesek kdy 14.10.2013, 10:13:58
průmyslový palác na výstavišti?

původní podoba, nebo stav po říjnu 2008 ?

peter

Tak dnešním dnem vkládám poslední obrázek před založením vlastního téma. Model je z 99% hotov a zbývá už jen pár drobností a poté zejména nafocení. Poslední obrázek tak již odhaluje o jaký model se jedná a někteří si tak konečně budou moci potvrdit či vyvrátit své tipy.