(Vlastní) lansmidovi hasiči

Založil lansmid, 03.06.2013, 19:15:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

lansmid

Je to můj první vložený výtvor na forum, tak mě prosím nekamenujte.
Velitelství hasičů Lego City rozhodlo o vyslání odřadu HZS Lego City do ČR na pomoc při povodních. 4 kusy techniky 8 hasičů.

Ondra

Ten první truck bych si dokázal představit jako set, to by byl čerstvý vítr do sekce hasičů v lego city.

Anatyt

danyboy

Ondra má pravdu. To první auto by mohl být klidně set.
To druhé auto mi trošku připomíná staré tawn sety. (Pouze můj názor!)

otaznik

Ty hasiči vypadají u náklaďáku jako děti. K měřítku to chtělo přistupovat lépe.

Doufám, že tě to neodradí, každý nový MOC v sekci Town je více než vítán!  ;)

Ondra

Citace od: otaznik kdy 03.06.2013, 22:45:07
Ty hasiči vypadají u náklaďáku jako děti. K měřítku to chtělo přistupovat lépe.

Doufám, že tě to neodradí, každý nový MOC v sekci Town je více než vítán!  ;)
Od tebe se to neda brat jako konstruktivni kritika, ale rejpnuti za kazdou cenu.Ja nevim, asi si hledal co vytknout a nenasel tak sis vybral takovou kravinu.Promin, ale to ti snad nestalo za to.
Tyto gumy dodava lego standartne do city setu a jeste ti to nikdy nevadilo.Kazdy minifig je mimo meritko protoze jeho proporce jsou nerealisticke a hledat v lego city meritko je opravdu blbost

A take se divim ze ti nevadi velikost dveri ktery vubec neni velikostne k minifigum a jeste neco by se dalo najit.

MÍLA

Ten náklaďák má jeden zásadní problém, je příliš velký v poměru k aktuálně vyráběným vratům pro hasičské stanice.

otaznik

Citace od: Ondra kdy 04.06.2013, 00:12:59
Od tebe se to neda brat jako konstruktivni kritika, ale rejpnuti za kazdou cenu.Ja nevim, asi si hledal co vytknout a nenasel tak sis vybral takovou kravinu.Promin, ale to ti snad nestalo za to.
Tyto gumy dodava lego standartne do city setu a jeste ti to nikdy nevadilo.Kazdy minifig je mimo meritko protoze jeho proporce jsou nerealisticke a hledat v lego city meritko je opravdu blbost

A take se divim ze ti nevadi velikost dveri ktery vubec neni velikostne k minifigum a jeste neco by se dalo najit.

Opět, jako v mnoha případech, se pleteš.
Tvoje mudrlanství, kdy víš lépe než já, jak jsem co myslel a proč jsem co napsal, je pro mě zarážející.

Tvoje argumentace se zakládá na nesmyslech a tvých subjektivních pohledech na to, co jsem napsal nebo nenapsal.
Podobně velké originální modely se mi nelíbí, ale to není podstatné.
Originální modely mají "svoje" měřítko a styl, ale tohle je MOC.

Prosím příště kritizuj maximálně můj názor, ale ne to, proč jsem ho napsal, protože v tom se hluboce mýlíš a zbytečně tu prezentuješ svoje nesprávné názory jako pravdu.

FilipS

Hasičské auto vypadá pěkně, hrotit měřítko mi přijde lehce zbytečné, aspoň to nevypadá jako kopie City setu.

Raistlin M

lansmid zapomněl uvést, že se samozřejmě jedná o jednotku HZS Hanoj. To vysvětluje ten nepoměr.  :)

Mě se líbí víc ten menší offroad. Je to možná způsobeno tím, že to větší by samo o sobě, bez návěsu s lodí a minifigů působilo jako auto jiného měřítka a vypadalo o třídu lépe. Takže větší auto se mi nakonec hrozně líbí, ale jako samostatné auto. ;D

Asi je to o víc o kompozici, než o výtvoru.  ;)

GentlemanA15

Nákladiak sa podaril, GJ, len tak ďalej  ;)

lansmid

Všem Vám děkuji za reakce. Malé auto je celé vlastní. Na velkou cisternu jsem bral vícero inspirací - podvozek je ze setu 7726, kabina se mi líbila z 7213 a nástavbu jsem vymyslel, vlek a loď jsou z obou jmenovaných setů. Až budu mít víc času, teď jsem pořád v práci, můžu sem dát fotky samotných aut.

kryst.off

Pěkné jsou oba, ale menší se mi líbí o něco víc. U prvního obrázku mě hned napadlo, že je to taková "slátanina" (neber to ve zlém), a tvůj komentář to potvrdil. Těším se na další MOCy a hlavně na fotku teréňáčku zepředu  ;)
kryst.off

jerzeeg

Citace od: otaznik kdy 03.06.2013, 22:45:07
Ty hasiči vypadají u náklaďáku jako děti.
Na první letmý pohled jsem si to vůbec neuvědomil. Ale po tom, co jsem si přečetl tvoji poznámku, při pohledu na fotku mě to přirovnání rozesmálo, zvlášť když tam stojí tak namačkaní vedle sebe.

Přitom by asi stačilo je jinak rozmístit, připadně postavit blíže k objektivu.  :)

Šejmus

Nechceš udělat z toho prvního pořádný obojživelník? Už tak v podstatě vypadá
Fool of a Took!

lansmid

Je pravda že s figama je to trošku nepoměr oproti cisterně. Žádný obojživelník z toho stavět nechci, měla to byt cisterna na první výjezd. To myslím účel splnilo. Přikládám ještě fotku malého auta zepředu.