Něco pro nováčky

Založil Martins, 10.06.2013, 22:05:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Martins

Ahoj,
jsem tady zelenáč, už nějakou dobu to tady sleduji a nestačím se divit.  :) Na Lipno se s rodinou určitě pojedu podívat! Můj osobní příspěvek je zatím jen na úrovni několika vinět:
http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=41931.0

V některých diskuzích jsem zachytil výzvy, aby se zapojilo více lidí. Osobně bych rád, ale jsem omezen časem, počtem kostek, zkušenostmi... ale co není, může časem být.

Předpokládám, že takových jako já, je tady hodně. K profíkům (hradařům a ostatním) vzhlížíme v němém úžasu a nemáme na to se jim vyrovnat. Ale určitě bychom se nechali vtáhnout do něčeho společného, na čem bychom se mohli podílet a přitom do toho neinvestovat tolik času. Kdyby to nějaký zkušeňák zaštítil a pomohl, tak by mohl vzniknout nějaký projekt, kde by se podílelo hodně zatím bezejmenných kostkařů.

Např. zde http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=42089.0 padl nápad na Micropolis. To je velmi zajímavé a splňuje vše výše uvedené. Do takového projektu bych určitě nějakou tu stavbu dodal. Co vy na to?

Martin alias xtitus

PS. díky za tohle fórum!

Hardegon

Podle tvých staveb kvality a nápady máš. Jen si stačí vybrat do čeho se zapojit a napsat zainteresovaným. I s málem se dá zúčastnit viz. castle bitva.

Martins

Díky za milou poklonu i radu. Měl jsem na mysli projekt, jehož cílem by bylo vytáhnout nováčky nebo neaktivní členy k něčemu společnému, co by ve výsledku bylo hodným, takové akce jako je Lipno... u příležitosti narozenin.

Ryxe

Pokud by se nějací nováčci chtěli zapojit do pirates dioramatu, jsou vítáni a nemusí stavět nic velkého. Co by se například hodilo jsou malé ostrůvky, třeba s chatrčí, nebo i bez ničeho, jen s porostem, případně nějakým figem, či figy. Oživilo by to okolí okolo velkých ostrovů. nebo třeba i nějaký ten vor, či malá rybářská lodička by se hodily. Fantasii se meze nekladou ;). Je potřeba se jen nebát a přijít s návrhem.