Kde sehnat materiál na plachty podobné LEGO plachtám ?

Založil Vasyk, 11.07.2014, 11:46:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vasyk

Jak napoví předmět tématu, sháním materiál co nejpodobnější originálním LEGO plachtám. Prosím tedy o radu zda a kde se dá toto sehnat. Potřebuji je ke svému novému MOCu.
Děkuji za pomoc.

DarkDrago

Něco podobnýho jsme řešili tu, třeba ti to pomůže.
Jinak by bylo dobré znát (přibližně) rozměry, protože některé vhodné materiály jsou jen v určitých velikostech.

Jo a nechci se nijak chlubit, ale... ;D
Dračí páni s mocí ohně...

Mizu

mne raz jedna pani podarovala nejake nevyuzite visiace zaluzie (take ktore napr. byvaju v kancloch)... ten material je velmi dobry na plachty aspon si myslim :-)

Vasyk

Citace od: Mizu kdy 19.07.2014, 00:57:29
mne raz jedna pani podarovala nejake nevyuzite visiace zaluzie (take ktore napr. byvaju v kancloch)... ten material je velmi dobry na plachty aspon si myslim :-)

Zrovna včera jsem zakoupil roletu, protože ten materiál je asi nejpodobnější tomu, co jsem sháněl. Zkusím vyžehlit a vystříhat plachty, ale už teď tuším, že to bude přesně ono, co jsem potřeboval. Takže tímto děkuji za rady a časem snad budu moci předvést hotový nový MOC.

Mizu

tak sa tesime :-)

mne ten material z tych vertikalnych zaluzii prisiel veeeeelmi podobny a hlavne pevny na strihanie a vycvaknutie dierok ako to byva na original plachtach. Tie dierky by som skusil vycvaknut dierovackou, ktora sa pouziva na dierkovanie papiera, ked si ho chces zalozit do šanonu  ;)

TUKE

Ahojte,

chcem sa spýtať,že či sa dá niekde nájsť rozmery LEGO plachiet.
Napríklad zo setu 10210 ? Rozmery alebo aj nákres na papieri, ktorý by som si obkreslil na látku a plachty vystrihol ..aj to by pomohlo.

T.

TUKE

Citace od: linhi kdy 03.10.2014, 15:00:30
Tyhle jsou krásné,ale ta loď je vážně super!

http://www.classic-castle.com/moc/articles/images/2014octoberboyes.jpg

Tie sú parádne ! Ale mne ide hlavne o rozmer a tvar. Lebo žiaľ nevlastním žiadnu LEGO loď, tak nemám podľa čoho to obkresliť a  nastrihať...
A šablónu na internete neviem nájsť..