LEGO hotel v Kalifornii

Založil Thrawn, 31.01.2013, 13:13:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Thrawn

History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Ondra

Škoda že tam není technic pokoj, i když spát na axlích bych asi nechtěl  >:D .

TUKE

Je to zaujimavé ale mi to príde ako normálny hotel s LEGO tapetami. Mohli aj do izieb dať niečo z Lega. Nezaujalo ma to tak,že by som tam chcel prespať.

mesje

Citace od: TUKE kdy 31.01.2013, 14:21:19
Je to zaujimavé ale mi to príde ako normálny hotel s LEGO tapetami. Mohli aj do izieb dať niečo z Lega. Nezaujalo ma to tak,že by som tam chcel prespať.

Keby bolo niečo v izbách z lega, tak to za chvílu odnesú preč decká  ;D

Anatyt

Citace od: mesje kdy 31.01.2013, 14:26:21
Keby bolo niečo v izbách z lega, tak to za chvílu odnesú preč decká  ;D

Pochopiteľne by to bolo zlepené.

peter

Citace od: TUKE kdy 31.01.2013, 14:21:19Je to zaujimavé ale mi to príde ako normálny hotel s LEGO tapetami. Mohli aj do izieb dať niečo z Lega. Nezaujalo ma to tak,že by som tam chcel prespať.

To se pak budeš muset ubytovat v hotelu Legoland, který nejčastěji bývá poblíž Legoland parku. Zde ve většíně pokojů najdeš krom tapet i modely, které místnosti dekorují (samozřejmě slepené a přidělané) ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

TUKE

Môže to byť zlepené ale viete ako som to myslel...že nie len tapety..ale napríklad stolík z lega, vešiak alebo nejaké doplnky  :)

frantoka